Sport

FOTO/ KONAVLE 100 KM Najbrži Dušan Rajović

FOTO/ KONAVLE 100 KM Najbrži Dušan Rajović

Dušan Rajović, član BK Metalca iz Kraljeva, pobjednik je petog izdanja Rekreativne biciklističke utrke ‘Konavle 100 kilometara’, koja se u nedjelju u organizaciji Biciklističkog kluba Konavle održala na cestovnoj ruti kroz Konavosko polje.

Utrku u kategoriji ‘Sport’, dugu 120 kilometara (četiri kruga sa startom na Grudi, magistralom preko Čilipa i Zvekovice pa cestom kroz Konavosko polje te ciljem opet na Grudi), 18-godišnji Rajović je završio za 2 sata, 19 minuta i 50 sekundi.

Drugo mjesto pripalo je 24-godišnjem Muju Kurtoviću, članu BK Bihać, dok je treće mjesto zauzeo hrvatski biciklist, 36-godišnji Tomislav Mijatović, član BK Marjan. Među trinaest natjecatelja našli su se i članovi BK Konavle. Zoran Ćosić zauzeo je 6. mjesto, Goran Bošković 8., Ivo Dadić 9., a Aleksandar Čoh nije završio utrku.

Unatoč kiši i šiloku utrka je uspješno održana i u druge dvije kategorije. U kategoriji ‘Classic’ (2x60km) slavio je Pavle Pejić (BK Džada), dok su Konavljani Adrian Bokarica i Dario Čondić zauzeli 6. odnosno 12. mjesto. Župka Made Žeravica u ženskoj je konkurenciji bila treća. U kategoriji rekreativaca (MTB bicikli krug 30 km) najbolji je bio Dalibor Talajić.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr