Sport

FOTO Jugaši na krilima Bijača remizirali s Primorjem i osvojili prvo mjesto

FOTO Jugaši na krilima Bijača remizirali s Primorjem i osvojili prvo mjesto

U 3. kolu kvalifikacijskog turnira Kupa Hrvatske Jug CO odigrao je 7:7 (2:1, 2:3, 1:0, 2:3) protiv Primorja EB te bi zbog bolje gol razlike trebao osvojiti prvo mjesto u svojoj skupini.

Prva četvrtina pripala je branitelju naslova, koji je poveo 2:0 golovima dojučerašnjeg Jugaša Boškovića te Crnogorca Dedovića. Ipak, Jug poravnava golovima Jokovića te početkom druge četvrtine Perronea. Krapić potom opet dovodi Riječane u prednost 3:2, a Lončar i drugi put Joković preokreću na 3:4 za Jug. Do kraja poluvremena Argentinac Echenique zabija za 4:4.

U trećoj četvrtini vidjeli smo samo jedan gol, i to Krapića za novo vodstvo Primorja. Perrone u zadnjoj četvrtini izjednačuje na 5:5, a Petrović svladava Bijača za 6:5 Primorja. Ipak, Jugaši unutar pola minute zabijaju dva gola (Lončar i Perrone) za preokret. Minutu i sedam sekundi prije kraja Krapić je s igračem više zabio svoj treći pogodak za poravnanje (7:7). Garcia je dvije sekunde prije kraja imao priliku za slavlje Juga, ali je Jelovina zaustavio udarac.

Strijelci za Jug bili su Perrone 3 te Lončar i Joković po 2, a s druge strane je triput precizan bio Krapić, a po jednom Petrović, Dedović, Echenique i Bošković. Bijač je skupio 16 obrana, a s druge strane Jelovine 11. Brine slaba realizacija igrača više (3/12), dok su s druge strane Riječani imali 5/6.

 

  1. kolo:

Jug CO – Medveščak 29:3

OVK POŠK – Primorje EB 3:16

 

  1. kolo:

Medveščak – Primorje EB 5:22

OVK POŠK – Jug CO 2:16

 

  1. kolo:

Primorje EB – Jug CO 7:7

OVK POŠK – Medveščak

 

  1. Jug CO 3 2 1 0 7 +40

2. Primorje EB 3 2 1 0 7 +30

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist