DuList IN

Britanski Telegraph: Hrvatska je definitivno ‘in’!

Dubrovnik sa Srđa

Britanski dnevni list The Telegraph u svom je online izdanju u podrubrici ‘Travel’ objavio vodič kroz ljetne praznike u Hrvatskoj označivši je ‘in’ destinacijom.

U vodiču pod naslovom ‘Croatia summer holidays guide: 2014’ autorica Jane Foster donosi brojne savjete što je najbolje obići, vidjeti i degustirati u Istri, na dalmatinskoj obali, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Zagrebu, otocima i u nacionalnim parkovima.

Inače, Foster je kao putopisac već napisala vodiče za Balkan, Hrvatsku i Grčku za razne britanske i američke novine, a u ovom vodiču posebno ističe da je Hrvatska sada definitivno ‘in’ za britanske turiste. To potkrepljuje i brojkom od oko 400 tisuća dolazaka turista iz Velike Britanije u Hrvatsku prošle godine, što je bio porast od 25 posto u odnosu na 2012.

Napominje i da je Hrvatska najnovija članica EU-a te da se nakon gotovo cijelog desetljeća rata i raspada bivše države čvrsto vratila i dobro kotira na karti ljetnih odredišta.

Vodič po Hrvatskoj možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Lazareti Dance Invasion dodatno će zagrijati nedjelju pred nama

Dulist

[FOTOGALERIJA] Stonski ljetni đir!

Dulist

[ZA DAVORA GJIVA GJIVOJA] Klapska pjesma odjeknula Sponzom, večer oplemenili i Buco i Srđan

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija