DuList IN

FOTO ‘Disney Magic’ ponovo u gradu!

Disney Magic

Disneyev cruiser „Disney Magic“ danas je ponovo posjetio Dubrovnik.

Podsjetimo, ovaj veliki brod za dvoru zabavu već je boravio u gradu, a tijekom obilaska broda, u svakom trenutku posjetitelji imaju osjećaj da su u nekoj Disneyevoj bajci, crtiću ili filmu, jer svaki kutak na brodu nudi svoju priču, a pažnja je posvećena i najmanjem detalju. Sva djeca, neovisno o uzrastu, imaju priliku uživati u različitim aktivnostima za što je zadužen veliki broj animatora.

Kapacitet ovog broda je 2.700 putnika. Kako bi se gosti osjećali kao kod kuće, o njima se brine 950 članova posade. Ovaj zabavni kruzer porinut je 1998. godine u talijanskom brodogradilištu Fincantieri i plovi pod zastavom Bahama.

”Disney Magic” posjeduje 11 prostranih paluba, dugačak je 294 metara, te predstavlja brod za krstarenje koji kombinira klasičnu ljepotu i gracioznost sa modernim luksuzom, tehnologijom i komforom.

Popularni ”Disney Cruise Line” stvorio je fantastičnu zabavu na moru, orijentiranu većim dijelom prema djeci. Gosti broda tijekom svog putovanja imaju priliku uživati i družiti se s likovima iz crtanih filmova kao što su Mickey i Minnie Mouse, Donald Duck i Goofy.

Pročitajte još

USKORO VJENČANJE GODINE NA LOVRJENCU Sin Roda Stewarta i zaručnica ljetuju u Gradu uoči velikog dana

Dulist

[FOTO] PLESNA PREDSTAVA DUPOINTA ‘Poziv iz bajke’ osmi put napunio teatar, uskoro još jedna izvedba

Dulist

[FOTO/VIDEO] LINĐO I ‘RIM TIM TAGI DIM’ Na Osojniku se eurovizijski hit zaplesao uz lijericu!

Dulist