DuList IN

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

[FOTO] BRAVO SVI! Na Torta partyju prikupljeno rekordnih 2500 eura

Rekordnih 2500 eura prikupljeno je ovogodišnjem humanitarnom događanju ‘Torta party’ koji se održavao ove subote ispred crkve sv. Vlaha. Svi koji su se zasladili brojnim tortama (bilo ih je preko 30!) koje su bile izložene u sklopu događaja, učinili su tako i dobro djelo. Sva prikupljena sredstva bit će namijenjena za podršku Ligi protiv raka Dubrovnik. Inače, za ovaj humanitarni događaj održan je i nastup popularne hrvatske pjevačice Mije Dimšić koja je svojim hitovima rasplesala sve posjetitelje, a posebno one najmlađe.

Jež jugaš
DuList je i ove godine tradicionalno sudjelovao na ‘Torta partyju’. Inspiracija za motive i boje na torti bila je DuListova slikovnica ‘Priča o ježu jugašu’ koja je predstavljena ovog petka u Lazaretima. Riječ je o ilustriranoj povijesti Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje, kako za najmlađe, tako i za one nešto malo starije.

Predivna torta nastala je u suradnji s divnom Anom Ćubelom. Njena slatka, umjetnička djela oduševljavaju naše sugrađane već dulje vrijeme te su neizostavan dio njihovih važnih trenutaka u životu. Iako radi punom parom, Ana se rado odazvala na zajedničko sudjelovanje u humanitarnom događanju kao što je ‘Torta party’.

Pročitajte još

‘HVALA TI MORSKI VUČE’ Spot za Oliverovu novu pjesmu ima gotovo pola milijuna pregleda

Dulist

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

Dulist

FOTOGALERIJA Proveli smo s vama sunčan dan na Stradunu

Dulist