Aktualno

FOTO/BOŽIĆNI DOMJENAK JK ORSANA Ponosni na Cvinara i Bulića te gradnju pontona i novog hangara

FOTO/BOŽIĆNI DOMJENAK JK ORSANA Ponosni na Cvinara i Bulića te gradnju pontona i novog hangara

Jedriličarski klub ‘Orsan’ večeras je održao prigodan božićni domjenak na kojem su se okupili mali i veliki ljubitelji jedrenja te članovi kluba. 

Marinko Mikulandra, predsjednik Jedriličarskog kluba Orsan, istaknuo je kako je posebno ponosan na sportske rezultate. Pohvalio je jedriličare Aleca Cvinara, juniorskog prvaka Hrvatske koji je ostvario i iznimne rezultate u seniorskoj konkurenciji, juniora Damira Bulića te njegovog trenera Marijana Pamuklića.

Mikulandra se pohvalio kako je klub napokon u ovoj godini realizirao projekt postavljanja pontona u svojoj lučici, te se jedini u gradu od 1982. upustio u zahvat sportske infrastrukture gradnjom hangara za jedriličare.

– Hangarom kojeg gradimo stvorit ćemo još bolje uvjete nego što su imali dosad. Investicija je dosta velika, oko milijun i 400 tisuća s PDV-om. Dosta smo toga gradili, nismo nikome dužni i vjerujem kako u budućnosti nećemo biti. Zahvalio bih Gradu Dubrovniku koji su nam pomogli u ovoj godini, a isto tako se nadam kako će i u idućoj – naglasio je Mikulandra te dodao kako su pred njima ‘veliki zadaci’. Najavio je također kako je pred klubom u sljedećoj godini izborna skupština.

Na božićnom domjenku Orsanovaca, najavljen je odlazak u mirovinu dugogodišnjeg tajnika Marka Prosenice kojeg će na tom mjestu zamjeniti kap. Maro Kordić.

Pročitajte još

Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist