DuList IN

FOTO Atlas na Karaci predstavio novu ponudu – ‘Game of Thrones’ izlet

FOTO Atlas na Karaci predstavio novu ponudu - 'Game of Thrones' izlet

U četvrtak navečer turistička agencija Atlas na brodu Karaka predstavila je svoju novu ponudu – “Game of Thrones” izleta.

– Agencije Atlas i Kompas koje djeluju kroz Adriaticanet organizirale su ovu zanimljivu priču za naše kolege, partnere i prijatelje povodom jako dobre suradnje proteklih godina, pa i ove godine. S tim da je ova godina malo posebnija jer je sezona krenula jako dobro, s 25 posto boljim rezultatom nego lani. Osim naših timovima, za to su zaslužni i naši partneri koji su nam se odazvali u velikom broju. Riječ je o kolegama iz drugih turističkih agencija, hotelskih kuća, privatnih apartmana, malih agencija i svih drugih s kojima poslujemo – direktor produkcije i prodaje izleta za Hrvatsku Blaž Avramović.

– Jedna od prezentacija bit će i novi izleti, koje osmišljavamo kroz cijelu godinu. Za cijelu Hrvatsku ove godine je osmišljeno 30 novih izleta, među njima i pet verzija izleta ‘Igra prijestolja’ na dubrovačkom području. Taj je izlet krenuo s prodajom 1. svibnja i zasad jako dobro ide. Postoji velik interes, a najčešći klijenti su nam Englezi. To je tek dio naših izleta – objasnio je Avramović.

Inače, Karaka je u 19.30 sati isplovila iz Porta do Lokruma, a u aranžman izleta bili su uključeni bogata večera buffet tipa uz glazbu DJ-a i zabavu.

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist