Aktualno

[FOTO] 2. OLDTIMER RALLY STON ’50 milja Pelješca’

2. old timer rally ston

Održan je 2. Oldtimer Rally Ston: 50 milja Pelješca u organizaciji Oldtimer kluba Dubrovnik. Zahtjevnim i prekrasnim pelješkim cestama se provozalo 91 starodobno vozilo, a posebnu pažnju su plijenili Ferrari 348, Lincoln Continental, Mercedes 190 SL, BMW 502, “milicijski” Fićo, kao i dva povijesna kamiona, vučna služba i kiper Mercedes. Sudionici su stigli iz cijele Hrvatske, kao i Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Pauze između etapa su bile u Poljoprivrednoj zadruzi Pelješki vrhovi u Janjini, te Domu i muzeju vina Poljoprivredne zadruge Putniković, a nakon prolaska ciljem koji je bio u Solani Ston automobili su izloženi na Placi u Stonu. Pelješac je pokazao izuzetno gostoprimstvo prema oldtimerima, a promet se unatoč velikom opterećenju koje je izazvala oldtimer kolona i brojnim radovima na komunalnoj infrastrukturi odvijao neometano zahvaljujući predanom angažmanu službenika Policijske postaje Ston, kao i razumijevanju građana.

Veliki interes ljubitelja oldtimera, brojna publike koja je iz cijele Županije došla pogledati Rally te značajan doprinos promociji Pelješca, kao i svekolika podrška i gostoprimstvo Općina Ston i Janjina će omogućiti nastavak ove tradicije – 3. Oldtimer Rally Ston će se održati 26. travnja 2025.

 

Pročitajte još

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist

OBRAZOVANJE MINISTARA Imamo šest doktora znanosti, jedan novi školovan u SAD-u

Dulist