DuList IN

Forbes uvrstio Dubrovnik u top 20 najboljih europskih destinacija za Amerikance

Forbes uvrstio Dubrovnik u top 20 najboljih europskih destinacija za Amerikance

Prema pisanju utjecajnog američkog časopisa Forbes, Dubrovnik je uvršten u top 20 najboljih europskih destinacija za život, posao i ulaganja Amerikanaca, izvijestila je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u Ina Rodin. Riječ je o izboru organizacije European Best Destination (EBD) koja je, na temelju kriterija poput dobre kvalitete života, adekvatnog zdravstvenog sustava, brze internetske veze, blizine zračne luke i niske stope kriminala, izdvojila 20 najatraktivnijih odredišta za Amerikance, koji se iz SAD-a žele trajno odseliti ili iskusiti život u drugoj državi na nekoliko mjeseci ili godina.

U članku je istaknuto kako je Dubrovnik, s obzirom na postojanje međunarodnog studija, idealan grad za mlade iseljenike, ali i one koji su spremni investirati i stvarati vlastite projekte u prekrasnom povijesnom okruženju, uživajući na suncu tijekom cijele godine.

Forbes uvrstio Dubrovnik u top 20 najboljih europskih destinacija za Amerikance

-Dubrovčani njeguju snažne i jednostavne vrijednosti usredotočene na gostoljubivost, poštovanje, iskrenost i autentičnost –  navodi EBD, napominjući kako se radi o jednom od najljepših europskih odredišta za organizaciju jedinstvenih vjenčanja i svadbenih svečanosti, dok je Cavtat, koji se nalazi u blizini, istaknut kao primjer dobre prakse u održivom turizmu. Uz Dubrovnik, na popisu su se našle i druge popularne destinacije poput Madrida, Hamburga, Berlina, Rotterdama, Atene, Beča i dr.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist