Zanimljivosti

Finski poduzetnici u gostima

Predstavnici Dubrovačko- neretvanske županije, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje te Regionalne razvojne agencije DUNEA  održali su sastanak s dvadesetak članova udruge poduzetnika „TESO ry“ iz finskog grada Tampere.

Prilikom susreta održane su informativne prezentacije o zdravstvenoj i socijalnoj skrbi te njihovom načinu na području Županije. Također, prezentirane su i aktivnosti DUNEA-e u sklopu provedbe EU projekta u području zdravstva i socijalne skrbi, ali i aktivnosti kod privlačenja investicija.
Inače, udruga „TESO ry“ promovira visoku kvalitetu poduzetništva u socijalnom i zdravstvenom sektoru, te pruža usluge različitim grupama klijenata – od starijih osoba, osoba s invaliditetom, djece s posebnim potrebama te osoba kojima je potrebna rehabilitacija zbog problema s drogom.

Tijekom posjete Županiji predstavnici udruge „TESO ry“ posjetit će i udrugu Dva Skalina, Dom za starije i nemoćne osobe Domus Christi te Centar za socijalnu skrb.
 

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija