DuList IN

Filip Sulić nastupa među svjetskim imenima elektroničke glazbe na parkiškom Cercle festivalu

filip sulic dance electric

Resident DJ Culture Club Revelina Filip Sulić ponovno nastupa na prestižnom Cercle festivalu u Parizu, koji će se održati 25. svibnja. Festival je rasprodan i nudi tri jedinstvena stagea u nacionalnom muzeju zrakoplovstva i astronautike u Parizu. Posjetitelji će imati priliku slušati najbolje svjetske DJ-eve ispod najvećeg putničkog zrakoplova A380, pored rakete Ariane duge 54 metra, te između dva zrakoplova na pozornici Concorde. Filip ne skriva svoje oduševljenje što je i ove godine dio Cercle Festivala u Parizu.

– Ponosan sam što sam i ove godine dio ovog velikog projekta i što ću nastupiti na jedinstvenoj pozornici na Cercle festivalu. Uzbuđen sam i jedva čekam publici predstaviti set za koji vjerujem da će im biti nezaboravno iskustvo – rekao je.

Filip je tijekom godina, dijelio je pozornicu s brojnim poznatim producentima i DJ-ima, uključujući Carla Coxa, Fatboy Slima, Johna Summita, Gorgon Cityja, Artbata, Dixona, Luciana, Marca Carolu, Richieja Hawtina, Jamieja Jonesa, Hot Since82, Solarda, Idrisa Elbu, Boba Sinclara, Claptonea, MK-a, Paula Van Dyka, Rogera Sancheza, ANNA-u, Mind Against, Eelkea Kleijna, Bena Bohmera, CamelPhata, Eli Browna, Dennisa Cruza, Adama Beyera, Above & Beyond, Nica Fanciullija i mnoge druge.

Filipovi setovi su se istaknuli na svjetski poznatim događajima kao što su Cercle (Live) 2019. s Hot Since82, Ultra Music Festival (Resistance stage) 2019., LMF festival (main stage) 2021. i 2023., Cercle festival u Parizu 2022., te radijska emisija na Toolroom radiju, čiji je vlasnik Mark Knight. Nedavno je imao i nastup u Las Vegasu. Njegova rezidencija u Culture Club Revelin traje od 2011. godine.

Iz CC Revelin poručuju kako su izuzetno ponosni na svog dugogodišnjeg residenta, koji će predstavljati klub i Hrvatsku među 37 najboljih svjetskih DJ-eva.

Pročitajte još

USKORO MIDSUMMER SCENE Proslava velikog jubileja uz 15 izvedbi spektakularnog mjuzikla

Dulist

24 KOREOGRAFIJE PLESNOG STUDIJA Povirite sjajne izvedbe plesačica u Slavici

Dulist

[FOTO] NEDJELJNA ŠPICA Tko je prođirao Gradom?

Dulist