Aktualno

‘FILANTROP I PO SVEMU GOSPAR’ Članovi DUB-a oprostili se od dr. Jerka Breškovića

‘Prije tjedan dana, a u maniri svog života, skromno i nenametljivo, napustio nas je naš dugogodišnji član i predsjednik dr. Jerko Brešković, iskonski filantrop, neumoran za dobrobit zajednice, stvarni građanin, i po svemu Gospar.’

Ovim riječima oprostilo se Društvo prijatelja prirode DUB od svog kolege, uglednog profesora i svojevremeno predsjednika Općine Dubrovnik dr. Jerka Breškovića.

‘Svojim dugogodišnjim djelovanjem u stručnim i humanističkim područjima ostavio je značajan trag u sjećanju mnogih sugrađana koje je bez razlike uvažavao i cijenio, želeći im harmoniju i ljubav koju je i sam gajio prema životu i svom Gradu.

Ne odstupajući od njegove skromnosti, nećemo se razmetati suvišnim riječima već mu se jednako skromno zahvalit i nastavit svoje djelovanje u duhu razboritosti i empatije kojoj nas je kroz svoj život podučavao’, napisali su članovi DUB-a.

Pročitajte još

FOTO Franković upalio prvu adventsku svijeću

Dulist

‘SRCE K’O KUĆA’ Paula i Đelo Jr. Jusić napravili dokumentarac o pripadnicima ONB-a

Dulist

GRAD SE ‘ISPRSIO’ Gotovo milijun i pol kuna za Graša i osam koncerata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija