Aktualno

Excelsa nekretnine prodaju kuću Sandri za 600 tisuća eura

c kuca sandri002

Excelsa nekretnine odlučile su prodati kuću Sandri, secesijsku građevinu s početka 20. stoljeća smještenu preko puta Robne kuće Minčeta, točnije uz novogradnju projekta Gravosa Residences. Zgrada, inače zaštićeno kulturno dobro, prodaje se za 600 tisuća eura, a po pravu prvokupa ponuđena je Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Treba svakako podsjetiti kako je ova tvrtka, pisali smo ranije, trebala započeti njenu obnovu i to krajem 2021. godine. U veljači te godine bila je čak ugovorena izrada projektne dokumentacije, a po njenoj izradi trebalo se i početi s obnovom.
— Početak rekonstrukcijskih radova predviđa se krajem godine osim ukoliko i tada ne bude razloga za nastavak primjene mjere ograničenja investicijskih izdataka – navodilo se i u financijskom izvješću ove tvrtke za 2020. godinu.
Excesla nekretnine ovaj su vrijedan objekt u poslovnom centru Dubrovnika planirale nakon obnove dati u zakup. No, očito je došlo do promjene plana pa se ista našla na prodaju. Inače, vilu Sandri Excelsa nekretnine stekle su 2008. godine.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist