Aktualno

Excelsa nekretnine prodaju kuću Sandri za 600 tisuća eura

Excelsa nekretnine prodaju kuću Sandri za 600 tisuća eura

Excelsa nekretnine odlučile su prodati kuću Sandri, secesijsku građevinu s početka 20. stoljeća smještenu preko puta Robne kuće Minčeta, točnije uz novogradnju projekta Gravosa Residences. Zgrada, inače zaštićeno kulturno dobro, prodaje se za 600 tisuća eura, a po pravu prvokupa ponuđena je Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Treba svakako podsjetiti kako je ova tvrtka, pisali smo ranije, trebala započeti njenu obnovu i to krajem 2021. godine. U veljači te godine bila je čak ugovorena izrada projektne dokumentacije, a po njenoj izradi trebalo se i početi s obnovom.
— Početak rekonstrukcijskih radova predviđa se krajem godine osim ukoliko i tada ne bude razloga za nastavak primjene mjere ograničenja investicijskih izdataka – navodilo se i u financijskom izvješću ove tvrtke za 2020. godinu.
Excesla nekretnine ovaj su vrijedan objekt u poslovnom centru Dubrovnika planirale nakon obnove dati u zakup. No, očito je došlo do promjene plana pa se ista našla na prodaju. Inače, vilu Sandri Excelsa nekretnine stekle su 2008. godine.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist