HrvatskaPolitika

EVO TKO JE NA LISTI HDZ-a ZA SABOR Putica sedma, ispali Šimunović i Jambo!

EVO TKO JE NA LISTI HDZ-a ZA SABOR Putica sedma, ispali Šimunović i Jambo!

Nekoliko sati prije isteka službenog roka u ponoć, doznaju se imena na listi Domoljubne koalicije za Sabor. Kao odgovor na SDP-ovog Antu Kotromanovića, nositelj je tako general Damir Krstičević, dok je drugo mjesto pripalo Zlatku Ževrnji, splitsko-dalmatinskom županu.

Na trećem mjesto je ponovno jedno poznato ime, ono Branka Bačića, šefa županijskog HDZ-a, dok je četvrti Milivoj Špika iz BUZ-a. Petar Škorić je kao predsjednik splitskog HDZ-a na petom mjestu liste, šesti je Goran Dodig, a na sedmom mjestu je Dubrovkinja Sanja Putica, ravnateljica Gimnazije Dubrovnik i HDZ-ova gradska vijećnica koja je nedavno imenovana za predsjednicu Zajednice žena HDZ-a ”Katarina Zrinski”.

Osmi je gradonačelnik Solina, Blaženko Boban, deveti Ante Babić iz Imotskog, deseto mjesto rezervirano je za predstavnika Knina, dok je jedanaesti HČSP-ovac Luka Podrug.

Na dalekom 12. mjestu je Lovre Kuščević s Brača, Marijana Čagalj is Splita je 13. Dok je počasno posljednje mjesto pripalo zamjenici župana DN Mariji Vučković iz Neretve.

Uz sve napore koji su uložili na listi se ipak nisu našli Ivan Šimunović is HSP AS, kao ni HSS Stipo Gabrić Jambo.

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist