Grad

EURO U AUTOBUSIMA Pripremite ‘siću’ ili točan iznos, mole iz Libertasa!

Od 1. siječnja 2023. euro postaje službena valuta u Republici Hrvatskoj. Hrvatska tako postaje 20. zemlja u kojoj je euro službena valuta, a već ga upotrebljava oko 340 milijuna građana Europske unije.

Sukladno tome, od prvog dana 2023. godine, euro se može koristiti kao platežno sredstvo prilikom korištenja usluga javnog prijevoza. Stoga se i JGP Libertas obratio javnosti – s molbom.

– Proces prilagodbe zasigurno će biti obilježen različitim izazovima, pogotovo od prvog do 15. dana siječnja. za vrijeme kojeg će biti aktivan dvovalutni sustav plaćanja, tijekom kojeg će se koristiti i kune i euri. Kako bi prilikom korištenja usluga Libertasa osigurali što protočniji i jednostavniji javni prijevoz, Libertas Dubrovnik obavio je sve potrebne pripreme, a korisnike naših usluga molimo da pripreme potrebne količine sitnog novca i točan ili što točniji iznos, na čemu vam unaprijed zahvaljujemo – napominju iz Libertasa.

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija