DuList IN

EMOTIVNA SURADNJA Boris Štok i Tereza Kesovija predstavili spot za pjesmu ‘Kao nekada’

Riječki glazbenik Boris Štok objavio je suradnju s neponovljivom Terezom Kesovijom ‘Kao nekada’, a nakon što su pjesmu već zavoljeli slušatelji radijskog etera i streaming servisa, sada stiže i spot!

-Pjesma ‘Kao nekada’ drukčija je od svega što sam do sada napravio u karijeri. Melodija i tekst su mi došli ‘iz prve’ te nije bilo nikakvih dilema kako bi sve trebalo zvučati i tko bi pjesmu trebao sa mnom pjevati. Tereza je odmah pristala, a njena interpretacija dala je svemu jednu novu dimenziju. Jako mi imponira da sam imao prilike pjevati i snimiti pjesmu s umjetnicom poput Tereze Kesovije i biti dijelom njene glazbene priče. Pjesma, tekst i izvedba su puni emocija i ovako s odmakom, sve mi nekako ima smisla pa se na trenutke osjećam kao da je sve već bilo zapisano. Vjerujem da će se pjesma publici jako svidjeti. Tekst je moj, glazbu i produkciju potpisujem s Darkom Terlevićem, dok je za miks zaslužan Matej Zec – rekao je o novoj pjesmi i suradnji Štok.

-U svom sam životu napisala dvije knjige a sada, najednom, ne znam što napisati… A zapravo, znam! ‘Kao nekada’ je ona vrsta pjesme koju moraš pažljivo poslušati da bi u potpunosti shvatio kako se radi o izuzetnom umjetničkom djelu osobe koja razumije glazbu. ‘Ovi stihovi ne znače ništa …’, stihovi s kojima započinje i završava pjesma ova pjesma su izuzetno životni. Borisov i moj vokal savršeno su se uklopili i priznajem da volim ovu pjesmu. Poštujem i volim talent mladog Borisa Štoka i vjerujem da je pred njim velika karijera. Volim i to što mi je Boris na kraju snimanja rekao ‘Ovo je i Vaša pjesma’. Da, Boris, to je i moja pjesma! – izjavila je Kesovija. Spot za pjesmu potpisuje Borisov dugogodišnji suradnik Dario Radusin.

-Mislim da je Dario napravio odličan posao, spot je vrlo atraktivan vizualno, naglašene estetike i vrlo stiliziranih kadrova, mislim da lijepo naglašavaju i prate glazbu, a istovremeno se ne nameću. Protagonisti u spotu smo i Tereza i ja, i ima jedan monumentalni vintage moment koji se provlači kroz cijeli spot – rekao je Štok.

Pročitajte još

[FOTO] STIŽE I ‘JEŽ JUGAŠ’ DuList sudjeluje na Torta Partyju sa slatkim remek djelom!

Dulist

VOJKO V NA VOJNOVIĆU Popularni reper oduševio dubrovačku publiku

Dulist

[FOTO] SVJETSKO NATJECANJE Hrvatski barmeni predvođeni Dubrovčanima u Rimu

Dulist