DuList IN

EMMY STIŽE U DUBROVNIK U rujnu se održava ocjenjivanje kategorije globalno priznate nagrade

EMMY STIŽE U DUBROVNIK U rujnu se održava ocjenjivanje kategorije globalno priznate nagrade

Nova TV kao dio United Medije, 14. će rujna u Dubrovniku ugostiti polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade Emmy.
Naime, United Media, medijski ogranak United Grupe i multi-pay telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, izabran je od strane ‘Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i znanost’ (International Academy of Television Arts & Sciences’) da bude dio selekcijskog procesa za ‘Međunarodnu nagradu Emmy® (‘International Emmy® Awards’), prenosi N1.
Proces odabira za ‘Međunarodnu nagradu Emmy®’ dugačka je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na raznim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije ‘Međunarodne nagrade Emmy®’, 21. studenog u New Yorku.
-Sudjelovanje naše tvrtke u procesu odabira kandidata za Međunarodnu nagradu Emmy® je veliko priznanje naše stručnosti u tom području te još jednom potvrđuje našu vodeću poziciju na medijskom tržištu jugoistočne Europe. Kao jedna od vodećih tvrtki na ovom području; kreativna izvrsnost, visoki produkcijski standardi i stalna ulaganja u vrhunske televizijske sadržaje njeguju se na svim našim tržištima – komentirala je glavna izvršna direktorica United Medije Aleksandra Subotić.

Pročitajte još

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist