DuList IN

EMMY STIŽE U DUBROVNIK U rujnu se održava ocjenjivanje kategorije globalno priznate nagrade

Nova TV kao dio United Medije, 14. će rujna u Dubrovniku ugostiti polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije globalno priznate nagrade Emmy.
Naime, United Media, medijski ogranak United Grupe i multi-pay telekomunikacijski i medijski pružatelj usluga u jugoistočnoj Europi, izabran je od strane ‘Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i znanost’ (International Academy of Television Arts & Sciences’) da bude dio selekcijskog procesa za ‘Međunarodnu nagradu Emmy® (‘International Emmy® Awards’), prenosi N1.
Proces odabira za ‘Međunarodnu nagradu Emmy®’ dugačka je procedura s ocjenjivačkim povjerenstvima koja se sastaju na raznim lokacijama diljem svijeta. Konačni kandidati za ukupno 15 kategorija bit će objavljeni u rujnu, a pobjednici će biti otkriveni na dodjeli 50. ceremonije ‘Međunarodne nagrade Emmy®’, 21. studenog u New Yorku.
-Sudjelovanje naše tvrtke u procesu odabira kandidata za Međunarodnu nagradu Emmy® je veliko priznanje naše stručnosti u tom području te još jednom potvrđuje našu vodeću poziciju na medijskom tržištu jugoistočne Europe. Kao jedna od vodećih tvrtki na ovom području; kreativna izvrsnost, visoki produkcijski standardi i stalna ulaganja u vrhunske televizijske sadržaje njeguju se na svim našim tržištima – komentirala je glavna izvršna direktorica United Medije Aleksandra Subotić.

Pročitajte još

Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik? Raznovrsni program u danima pred nama!

Dulist

DEVETOGODIŠNJI ‘QUARTER HORSE’ Divine – novi član u ergeli Kojana

Dulist

Dubrovkinja Jelica Boto i Korčulanka Matea Alduk ušle u MasterChef kuću!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija