Crna kronika

EKSKLUZIVNO Taksist koji se našao usred filmskog uhićenja švercera kokainom progovorio za DuList!

porat droga privodjenje uhicenje 311015

Nakon što je policija krajem prošlog tjedna razbila lanac krijumčarenja kokaina iz Južne Amerike u Hrvatsku i zemlje regije putem kruzera, ljudi o tome rijetko razmišljaju izvan okvira ‘Bravo, manje droge na ulici’. No za jednu osobu, točnije vozača taksija T.K. kojeg je policija presrela u lovu na krijumčare ova akcija ostat će zauvijek iskustvo koje teško može opisati riječima.

Zaustavili su me cesti
Ovaj taksist za DuList je opisao kako je točno izgledala ta policijska akcija, kao i događaji koji su joj prethodili. Potvrdio je kako je scenarij koji je policija opisala na konferenciji za novinare u subotu, a koji je prethodio uhićenju, točan.
-Osumnjičenici su posjetili jedan kafić na predjelu Gruža, nakon toga su nasred puta zaustavili taksi vozilo koje je policija presrela na izlasku iz Dubrovnika na Ilijinoj glavici. Prilikom uhićenja jedan od njih je pružao otpor i upotrebljena su sredstva prisile – rekao je načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović. Njegove riječi potvrdio je naš sugovornik te za DuList otkrio i druge detalje ove vožnje koja život mijenja.
-Radio sam svoj posao i u Gružu me zaustavio čovjek. Za ne falit turu prije…

Cijelu priču možete pročitati u tiskanom izdanju DuLista koje je od jutros u prodaji!

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Napustio nas je Luko Paljetak, bard hrvatske književnosti

Dulist

SINOĆ KOD MLJETA Pomorska nesreća u kojoj su ozlijeđena tri carinika

Dulist

UHIĆENO SEDAM OSOBA Dubrovački policajci ‘razbili’ lanac krijumčara drogom i ljudima

Dulist