Zanimljivosti

Ekipa 14 slova osvojila League of Legends turnir

Završio je besplatni online gaming turnir League of Legends. Protekla tri vikenda se održavao besplatni online gaming turnir League of Legends u organizaciji Informatičkog kluba Futura i Kenova Gaminga u suradnji s Zajednicama tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika. Turnir se igrao prema odredbama službenih pravila Riot Games organizacije. Na turniru je nastupilo 16 ekipa podijeljenih u 4 skupine, a po 2 najbolje ekipe su se plasirale u knock-out fazu turnira.

Prvo mjesto je osvojila ekipa 14 slova iz Zagreba, koji su u uzbudljivom finalu u nedjelju 16. svibnja poveli 2:0 protiv ekipe Monkas koja je također bila iz Zagreba. Ekipa Monkas je izjednačila na 2:2, a u odlučujućoj igri su bolji bili 14 slova. Dan prije, u subotu 13. svibnja ekipa iz Splita One Ring je sa 3:0 bila bolja od dubrovačke ekipe Inevitable V.

Svaki dan turnira je održan i uz prijenose uživo iz tehničke radionice u sklopu Centra za mlade Dubrovnik sa stručnim komentarima na YouTube kanalu Kenova Gaminga.

Najbolje ekipe za nagrade su dobili 3D printane pehare, te sljedeće nagrade: 1. mjesto: 5x Premium Mystery Skin (garantiran skin od 975RP+), 2. mjesto: 5x Mystery Skin i 3. mjesto: 5x Masterwork Chest + Key.

Pročitajte još

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Stipe Nosić o grobovima u sakristiji

Dulist

Na današnji dan prije 150 godina popisan Ugovor o osnivanju Domorodnog muzeja

Dulist

Što su sve najmlađi naučili na radionicama Zajednice tehničke kulture?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija