Zanimljivosti

Dulist.hr najčitaniji dubrovački portal!

Dulist Alexa rank

Internetski portal dulist.hr najposjećeniji je i najčitaniji dubrovački informativni portal. Tako kaže Alexa.com, internetski portal američke tvrtke Amazon koji sakuplja relevantne podatke o popularnosti i posjećenosti internetskih stranica u svijetu i analitički ih tumači.

Internetski portal dulist.hr tako je ljestvici najposjećenijih internetskih stranica u Hrvatskoj zauzeo visoko 125. mjesto, a u konkurenciji najposjećenijih hrvatskih lokalnih news portala drži sedmo mjesto u Hrvatskoj. Osim općenito najboljeg rezultata među dubrovačkim portalima, naš portal dulist.hr bilježi pozitivne rezultate u svim segmentima koje Alexa uračunava.

Tako je, prema Alexi, internetskoj stranici koju mjesečno navodno posjeti šest milijuna korisnika, prosječan broj globalnih internetskih korisnika koji posjećuju našu stranicu  u protekla tri mjeseca porastao za 103 posto. Prosječni postotak svih pregleda stranice dulist.hr u zadnja tri mjeseca porastao je za 234 posto, a u istom razdoblju broj posjeta jedinstvenih korisnika porastao je za 65 posto.

Prosječno vrijeme koje korisnici provedu na stranici dulist.hr u zadnja tri mjeseca porastao je za 148 posto, a prosječan postotak korisnika koji su stranici dulist.hr pristupili s jedne od internetskih tražilica u istom razdoblju je uvećan za 80 posto.

Također, prema Alexinim izračunima, najčešći korisnici našeg portala su iz Hrvatske (98,8 posto) u dobi od 25 do 34 godine, podjednako i muškog i ženskog spola, visoke stručne spreme i uglavnom imaju djecu. Podjednako našoj stranici pristupaju od kuće i s posla.

Zanimljivo je primjetiti kako naši čitatelji u najčešćem broju slučajeva na naše stranice dolaze s internetske tražilice Google ili s društvene mreže Facebook, a ista je relacija i na odlasku. Posebno se to tiče poveznica koje svakodnevno objavljujemo na Facebooku.

Posebno vrijedi istaknuti kako su navedeni rezultati dobiveni u posljednja tri ljetna mjeseca, što znači da je portal uspješno prebrodio tzv. vrijeme kiselih krastavaca, kada vlada svojevrsno medijsko zatišje.

Zahvaljujući prije svega našim čitateljima i snažno izraženoj želji svih uključenih u rad portala dulist.hr da čitatelje uvijek točno i na vrijeme informiramo o svemu bitnom uspjeli smo se izboriti za prvo mjesto na dubrovačkom medijskom nebu. Na tome zahvaljujemo svim našim čitateljima i pozivamo da nas nastavite pratiti i u budućnosti.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist