Aktualno

DUGOOČEKIVANO MONOGRAFSKO IZDANJE DULISTA Uskoro su pred vama ‘Svi Vlahovi ljudi!’

Svi Vlahovi ljudi’, monografsko izdanje DuLista uskoro će se naći pred vama. Naime, naša vrijedna knjiga tiska se u Zagrebu i moramo vam biti iskreni, s velikim nestrpljenjem ju iščekujemo! Onako kako najbolje znamo – fotoa­paratom i tekstovima – tijekom dugih deset godina bilježili smo najljepše tre­nutke Vlahove Feste. Sve to pretakali bismo u DuListov najdraži novinar­ski projekt kojem bismo iz godine u godinu iznova pristupali s osobitim veseljem. Ovaj put, odlučili smo se na obljetničko izdanje istkano od čudesne ljubavi i ufanja, poniznosti i tradicije te neraskidive veze Grada i njihovog Parca, Vlaha.

Uokvireni u jednoj dekadi pred vama su uskoro ‘Svi Vlahovi ljudi’ – festa­njuli, trombunjeri, barjaktari, svi mi koji činimo Festu – sve lijepe priče, sjećanja, emocije, vjera, radost, nada i štovanje.

Živio sveti Vlaho!

Pročitajte još

Most dr. Franja Tuđmana zatvoren za prvu skupinu vozila

Dulist

OPĆINU STEŽU ROKOVI Vrtić u Kuparima do 2026.?

Andrea Falkoni Račić

Festanjulka Lada Jurica šalje pozdrave iz Bruxellesa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija