Aktualno

DUGOOČEKIVANO MONOGRAFSKO IZDANJE DULISTA Uskoro su pred vama ‘Svi Vlahovi ljudi!’

Svi Vlahovi ljudi’, monografsko izdanje DuLista uskoro će se naći pred vama. Naime, naša vrijedna knjiga tiska se u Zagrebu i moramo vam biti iskreni, s velikim nestrpljenjem ju iščekujemo! Onako kako najbolje znamo – fotoa­paratom i tekstovima – tijekom dugih deset godina bilježili smo najljepše tre­nutke Vlahove Feste. Sve to pretakali bismo u DuListov najdraži novinar­ski projekt kojem bismo iz godine u godinu iznova pristupali s osobitim veseljem. Ovaj put, odlučili smo se na obljetničko izdanje istkano od čudesne ljubavi i ufanja, poniznosti i tradicije te neraskidive veze Grada i njihovog Parca, Vlaha.

Uokvireni u jednoj dekadi pred vama su uskoro ‘Svi Vlahovi ljudi’ – festa­njuli, trombunjeri, barjaktari, svi mi koji činimo Festu – sve lijepe priče, sjećanja, emocije, vjera, radost, nada i štovanje.

Živio sveti Vlaho!

Pročitajte još

More u Dubrovniku na 29,4 Celzijeva stupnja, mljetsko Malo jezero ‘ugrijalo’ na preko 30

Dulist

U Policijskoj upravi održan sastanak o sigurnosti i turističkoj sezoni

Dulist

Libertas Dubrovnik ima novu internetsku stranicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija