Aktualno

Dubrovniku nagrada za najbolju kongresnu destinaciju

stradun turisti05

Dubrovnik je osvojio Meeting star award za najbolju kongresnu destinaciju u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

U Ljubljani je početkom veljače održan specijalizirani sajam kongresne i incentive ponude Conventa, za srednju i jugoistočnu Europu na kojem je sudjelovalo 146 internacionalnih kupaca tzv. buyera i 90 dobavljača koji su predstavljali svoju ponudu s ukupno 300 sudionika te dodatnih 17 hrvatskih tvrtki na strani kupaca i dobavljača, ističu iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

U sklopu događaja održala se i dodjela godišnjih nagrada MEETINGS STAR – ZVIJEZDA POSLOVNIH SKUPOVA, a u kategoriji ‘M MEETING DESTINATIONS’ srednjih destinacija u kojima se mogu održavati kongresi do 1200 sudionika pobijedio je Dubrovnik. Direktor marketinga i osnivač specijaliziranog sajma ‘Conventa’, Gorazd Čad uručio je nagradu voditeljici Kongresnog ureda i razvoja stranih tržišta Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romani Vlašić, koja je također uvrštena u Top 10 najutjecajnijih predstavnika kongresnih destinacija.

Na održanim sastancima potvrdio se daljnji interes stranih partnera za hrvatske destinacije koje su najbolje povezane s međunarodnim zračnim lukama te imaju dobru infrastrukturu za održavanje manjih ili srednje velikih poslovnih skupova te je Dubrovnik još jednom dokazao da je izvrsna turistička destinacija u kongresnoj industriji u Europi.

Conventa

Pročitajte još

[FOTO/VIDEO] Nevrijeme i pijavica nad Dubrovnikom

Dulist

PROVJERILI SMO Broj radnih dozvola već je dosegnuo 2022.!

Andrea Falkoni Račić

NEMOJTE NASJESTI Po internetu kruže prijevare koje ciljaju vaše bankovne podatke

Dulist