DuList IN

Dubrovnik u utrci za najljepši Advent!

Dubrovnik u utrci za najljepši Advent!

U tijeku je izbor za ‘Najljepši Advent u Hrvatskoj’ u koji se uključilo 48 gradova i 16 općina, među kojima i Dubrovnik.

Fotografije advenata malih, srednjih, velikih gradova i općina objavljenje su na Facebook stranici gradonačelnik.hr gdje zainteresirana javnost može lajkati favorite i tako pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru Facebook publike. Do petka, 5. siječnja 2024. do kada traje glasovanje moguće je klikom na fotografiju odabrati ovogodišnji Najljepši Advent!

U kategoriji velikih gradova (gradova s preko 35 tisuća stanovnika i sjedišta županija) natječe se 16 gradova uz Dubrovnik: Bjelovar, Čakovec,Gospić, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Pula, Rijeka, Samobor, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar i Zadar.

-I ove vas godine pozivamo da se uključite te da lajkom podržimo naš Grad i lokalnu zajednicu koja je uložila trud kako bi stanovnicima i posjetiteljima uljepšala blagdanske dane i osigurala što svečanije i veselije ozračje. Ujedno, prilika je ovo za prepoznavanje inovativnih turističkih proizvoda i uvođenja novih zabavnih sadržaja tijekom blagdanskog razdoblja – navode iz Grada Dubrovnika.

Izbor se održava u organizaciji portala gradonačelnik.hr i Ministarstva turizma i sporta.

Dubrovnik možete podržati lajkom ovdje.

Pročitajte još

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

Dulist

FOTOGALERIJA Proveli smo s vama sunčan dan na Stradunu

Dulist

VUKINA FOTOPRIČA – LAOS Znanje engleskog im je ravno nuli, ali ljubaznost čista petica

Dulist