DuList PROMO

DUBROVNIK U TRANSU U Građi neviđeni popusti za Dan žena

5

Dok zima polako odlazi, turistička sezona već kuca na vrata. Vlasnici apartmana diljem obale već se pripremaju za dolazak gostiju. Neki od njih već su počeli s adaptacijama i osvježavanjem interijera kako bi dočekali novu sezonu u punom sjaju. Ali uvijek postoji još toliko toga što treba obaviti, toliko sitnica koje mogu učiniti razliku.

1

Proljeće je simbol novog početka, a s njim dolaze i nevjerojatne akcije. Građa — prodajni centri najavljuju mega akciju koja će pomoći vlasnicima apartmana pripremiti prostore za nadolazeću sezonu.

2

Popusti samo za najbrže
Osigurajte si nevjerojatnih 20 posto + dodatnih 20 posto popusta na sve odjele, izuzev građevinskog materijala. Ali to nije sve! Na građevinski materijal već je osiguran popust od 20% + dodatnih 10% na sve iznose veće od 499 €. Iskoristite priliku i obnovite svoje prostore uz sjajne uštede.

3

Kroz svoje prodajne centre, Građa nudi sve na jednom mjestu. Od kućanskih aparata, uključujući bijelu tehniku, televizore, cafe aparate i tostere, do odjela domaćinstva s kompletnom ponudom posuđa i tekstilom koja će učiniti vaš dom ugodnijim i funkcionalnijim.

Ako planirate osvježiti svoje prostore, tu su odjeli boja i lakova, kao i širok spektar ručnog i električnog alata, alata za keramičare, električare, vodoinstalatere, mehaničare te mnoge druge struke.

4

Također, u svakom prodajnu centru možete pribaviti i zaštitnu opremu. Uz to, Građa nudi i širok izbor elektromaterijala, vodomaterijala, vijaka i kvaka, stolarije, sanitarija i keramike, sve što vam može zatrebati za vaše građevinske i uređivačke projekte.

Građin 70. rođendan
Ova akcija omogućuje jeftinije iskustvo kupovine, s obzirom na cijene na tržištu i inflaciju. A i dodatan razlog ove akcije je što se Građa priprema na svoj impresivni jubilej — 70. rođendan.

A kako će ga proslaviti? Uz grandiozno ponovno otvaranje svojih preuređenih centara, s daleko većom kvadraturom, proširenom ponudom i novim sustavom blagajni. Novi sustav blagajni će ukloniti potrebu za ponovnim odlaskom do odjela nakon kupnje proizvoda na glavnoj blagajni. Kupci će jednostavno obaviti kupovinu na jedinstvenoj blagajni pri izlasku iz centra.

Riječ je o kolektivnom ‘rebrandingu’ kao vizualnom preobražaju tvrtke koja je uz nas već generacijama. Iz Građe poručuju da možemo očekivati potpuno svjež identitet na otvorenju koji će odražavati napredak i inovativni duh.

5

Cilj je spajanje tradicije s budućnošću, a kvaliteta i zadovoljstvo kupaca su uvijek na prvom mjestu. Kao dodatna promjena, Građa širi svoju prodajnu mrežu te time poziva nove partnere – kako tvrtke tako i obrte – na potencijalnu suradnju.

Ovim putem pozivaju na posjet 8. i 9. ožujka u svim Građinim prodajnim centrima u Solinu, Šibeniku i Dubrovniku zbog jedinstvene prilike ove mega akcije na sve proizvode osim odjela građevine.

Građini prodajni centri nalaze se:
• Građa prodajni centar Solin
Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin

• Građa prodajni centar Šibenik
Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik

• Građa prodajni centar Dubrovnik
Adresa: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača

Svu ponudu već sada možete pogledati na njihovom webshopu.

Pročitajte još

Muške majice bez rukava za teretanu – top 3 outfita za različite aktivnosti

Dulist

U SRIJEDU VELIKO SLAVLJE Preuređena Građa u Solinu nudi ekstra akcije

Dulist

STUDENAC PODRŽAO PROGRAM GLOBE Najavljuju donaciju udrugama koje brinu o podzemnim vodama

Dulist