DuList PROMO

[DAN ŽENA] FRIZERSKI SALON STUDIO MARCELA Posebna njega kose za posebne žene

MARCELA

Žene su naša snaga, naš oslonac i naša inspiracija. Zato je Dan žena savršen trenutak da im pokažemo koliko ih cije­nimo. U salonu Studio Marcela, smještenom u predivnom hotelu Rixos Premium Dubrovnik, čekaju ih trenuci opušta­nja i ljepote uz vrhunske tretmane, obogaćene Silky Tech­nobasic proizvodima, a ovom prigodom ih čeka i posebno iznenađenje.

Ovdje, osmijeh vaših voljenih nije samo cilj, već zajednička avantura. Naši stručnjaci koriste najnovije Silky technoba­sic proizvode, dizajnirane kako bi kosi pružili njegu kakvu zaslužuje.

marcela2

Inovativan pH-C5 tretman za obnovu kose osigurat će vašoj kosi zdrav i njegovan izgled, pripremajući je za proljetne avanture. Formula koja obnavlja, hidratizira i štiti kosu stvo­rit će osjećaj zadovoljstva koji se ne može opisati riječima.

Osim toga, ovaj proljetni trenutak je idealna prilika da osvježite kosu pramenovima ili novom bojom. Naši struč­njaci su tu da vam pomognu postići željeni izgled i osvježiti vašu frizuru za novu sezonu.

marcela1

Stoga, dozvolite našem timu da vašim majkama, sestrama, partnericama i prijateljicama pruži nezaboravno iskustvo. Ovog Dana žena, darujte im posebne tretmane u salonima Studio Marcela, gdje svaki trenutak postaje poseban.

Za više detalja i rezervacije, nazovite nas na broj 099 52 58 154.

Vaše super žene zaslužuju samo najbolje!

Pročitajte još

DENIS AVDIĆ Evo zašto je u Diversa originalni i najbolji Smash burger

Dulist

RESTORAN AMORET Originalna napuljska pizza unutar gradskih zidina

Dulist

NOVA DUBROVAČKA BOTA ŠARE Obiteljska tradicija kroz održivo poslovanje

Dulist