DuList PROMO

[DAN ŽENA] FRIZERSKI SALON STUDIO MARCELA Posebna njega kose za posebne žene

MARCELA

Žene su naša snaga, naš oslonac i naša inspiracija. Zato je Dan žena savršen trenutak da im pokažemo koliko ih cije­nimo. U salonu Studio Marcela, smještenom u predivnom hotelu Rixos Premium Dubrovnik, čekaju ih trenuci opušta­nja i ljepote uz vrhunske tretmane, obogaćene Silky Tech­nobasic proizvodima, a ovom prigodom ih čeka i posebno iznenađenje.

Ovdje, osmijeh vaših voljenih nije samo cilj, već zajednička avantura. Naši stručnjaci koriste najnovije Silky technoba­sic proizvode, dizajnirane kako bi kosi pružili njegu kakvu zaslužuje.

marcela2

Inovativan pH-C5 tretman za obnovu kose osigurat će vašoj kosi zdrav i njegovan izgled, pripremajući je za proljetne avanture. Formula koja obnavlja, hidratizira i štiti kosu stvo­rit će osjećaj zadovoljstva koji se ne može opisati riječima.

Osim toga, ovaj proljetni trenutak je idealna prilika da osvježite kosu pramenovima ili novom bojom. Naši struč­njaci su tu da vam pomognu postići željeni izgled i osvježiti vašu frizuru za novu sezonu.

marcela1

Stoga, dozvolite našem timu da vašim majkama, sestrama, partnericama i prijateljicama pruži nezaboravno iskustvo. Ovog Dana žena, darujte im posebne tretmane u salonima Studio Marcela, gdje svaki trenutak postaje poseban.

Za više detalja i rezervacije, nazovite nas na broj 099 52 58 154.

Vaše super žene zaslužuju samo najbolje!

Pročitajte još

Sedam savjeta za učinkovit rad od kuće

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist