DuList PROMO

NARUČI I PREUZMI! Dan žena uz Shizuku Trinity takeaway ponudu

NARUČI I PREUZMI! Dan žena uz Shizuku Trinity takeaway ponudu

Dobro poznati restoran Shi­zuku Trinity u uvali Lapad pod vod­stvom bračnog para Eri i Yoshihiro Tsugawa, ne prestaje oduševljavati s cjenovno vrlo pristupačnim delici­jama. Radi se o ponudi koja je još uvi­jek zimskog karaktera, a svako jelo se s menija može naručiti i preuzeti. Radi se o dobro poznatoj fuziji laganih azij­skih, prvenstveno japanskih i tajlan­dskih jela.

Shizuku Trinity restoran je ususret Danu žena pripremio posebnu takeaway ponudu za sve ljubitelje azijske hrane, stoga se u petak, 8. ožujka možete počastiti s dvije posebne kutije po promotivnim cijenama

U petak, 8. ožujka na Dan žena prava je prilika da žene u vašim životima podsjetite koliko vam znače i počastite ih kako bi obilježili njihov dan. Shizuku ­Trinity restoran je ususret Danu žena pripremio posebnu takeaway ponudu za sve ljubitelje azijske hrane, stoga se u petak možete počastiti s dvije posebne kutije po promotivnim cijenama.

NARUČI I PREUZMI! Dan žena uz Shizuku Trinity takeaway ponudu

Sushi box sadrži 24 komada vaših najdražih sushi rolica po cijeni od 20 eura, a sastoji se od najpopularnijih sushi rolica poput: Philadelphia, dyna­mite, spicy tuna i spicy salmon rolica. Kao drugu opciju za preuzimanje pri­premili su finger food box ispunjen s 24 komada svima omiljenim spring rolicama, gyozama i mnogim drugim azijskim delicijama. Finger food box također možete dobiti po cijeni od 20 eura, a ako se odlučite na obje kutije, možete uživati u svim okusima azijske kuhinje za samo 38 eura.

NARUČI I PREUZMI! Dan žena uz Shizuku Trinity takeaway ponudu

Pored ove dvije opcije, s jelovnika se može naručiti što god se poželi. Tacosi dolaze u kombinaciji s piletinom ili repovima škampa u tempuri, a bogati su povrćem, hrskavi i svježi. Tu su tem­pura udon i curry udon. Tempura udon je nutritivno bogata juha s udon rezan­cima obogaćena tempurom od kozica, dok se curry udon sastoji od povrća, piletine i ukusnog curry umaka. Neza­obilazan je sushi u obliku popularnih rolica, hoso maki i nigiri rolica, a od glavnih jela izdvojili bismo poznati pad thai noodle, tajlandsku prženu rižu, razne kombinacije woka te japansko jelo teriyaki piletinu.

NARUČI I PREUZMI! Dan žena uz Shizuku Trinity takeaway ponudu

Razmazite svoje bolje polovice za nji­hov dan s promotivnom ponudom kok­tela po posebnoj cijeni. Samo u petak u koktelima Aperol spritz, Hugo spritz i Cosmopolitan uživat će se po cijeni od 6 eura.

Proslavite dan koji je posvećen ženama i povedite svoje bolje polovice na objed ili večeru u restoran Trinity ili im pružite nezaboravnu večeru u kojoj možete uživati iz udobnosti svog doma. Za naručivanje i rezervacije nazovite Shizuku Trinity restoran na broj 020 752 575.

Pročitajte još

Evo kako da vam ‘klima’ ne pojede sav novac: Donosimo savjete za uštedu ove sezone

Dulist

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist