Grad

DUBROVNIK DRUGI 30 hrvatskih destinacija iznad svjetskog prosjeka!

Trideset hrvatskih destinacija plasiralo se iznad svjetskog prosjeka i osvojilo prestižnu titulu ‘SUPERIOR DESTINATION’. Među njima je i naš Dubrovnik, na čak drugom mjestu! Na prvom mjestu je Hvar, a na trećem Plitvice.

Glasanje Superior Award provodi se primjenjujući metodologiju Purchase Behaviour Modelling u 110 zemalja svijeta koristeći naprednu metodologiju modeliranja ponašanja potrošača prilikom odluke o kupnji, odabirući pri tome najbolje od najboljeg. Online paneli su pažljivo smišljeni i raščlanjeni, kako bi što vjernije predstavljali bazu potrošača na pojedinim tržištima i regijama. Prikupljanje podataka, obrada i interpretacija provode se u skladu sa smjernicama ESOMAR (www.esomar.org).

 Superior Award mjeri utjecaj na odluku o odabiru na osnovu kriterija iznimne kvalitete, servisa za goste, utjecaja na okoliš, dizajna, tehničke izvedbe i emocionalne privlačnosti.

Pročitajte još

MODERNIZACIJA LIBERTASA Odsad možete sve platiti karticom

Dulist

Robotica Pepper posjetila gradonačelnika na radnom mjestu

Dulist

POTVRĐENO Ante Vojvodić novi pročelnik za gradske financije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija