DuList IN

Dubrovkinja uoči finala Miss Universe: Ponosna sam što sam Hrvatica

Dubrovkinja uoči finala Miss Universe: Ponosna sam što sam Hrvatica

Vrijeme je za igru… Noć je prije finalnog show-a, a najveći osjećaj koji osjećam je ponos. Ponosna sam na to tko sam, odakle dolazim i tko želim biti. Ponosna sam na putovanje na koje ću krenuti i iskustvo koje ću čuvati do kraja života. Ponosna sam što ću sutra prošetati tom pozornicom, i ponosna sam što sam Hrvatica – poručila je na svom Instagram profilu uoči finala Miss Universe 2021. Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević, aktualna Miss Uni­verse Hrvatske.

Podsjetimo, finale 70. izbora Miss Universe održava se u nedjelju, 12. prosinca u Izraelu. Ove će se godine sudačkom taboru pridružiti bivši supermodel Adriana Lima, a prijenos uživo može se pratiti na programima Fox i Telemundo.

Hrvatska predstavnica, inače studentica managementa u turizmu, zapela je za oko javnosti još u polufinalnoj večeri kada se pistom prošetala u nacionalnom kostimu dizajnerice Džemile Dilberović te u svečanoj haljini Matije Vuice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ᴏʀᴀ ɪᴠᴀɴɪsᴇᴠɪᴄ (@ora.ivanisevic)

Pročitajte još

U TEATRU Večer mjuzikla s Ines Tričković

Dulist

EKSKLUZIVNO ZA DULIST Ana Rucner će opet pozdraviti ljeto na Srđu, najavljuje najbolji koncert!

Maria Prkut

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist