DuList IN

Dubrovkinja Ora se predstavila na izboru za Miss Universe: ‘Ovaj je kostim izrađen u Dubrovniku i predstavlja njegovu ljepotu’

Dubrovkinja Ora se predstavila na izboru za Miss Universe: 'Ovaj je kostim izrađen u Dubrovniku i predstavlja njegovu ljepotu'

Dubrovkinja Ora Ivanišević predstavila se u petak navečer na 70. izboru za Miss Universe svijeta koji se održava u Izraelu. Ora, kao i ostale predstavnice, imale su izlaske u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i nacionalnim kostimima. Treba istaknuti kako je nacionalni kostim ručno izradila dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović.

-Kostim je izrađen u Dubrovniku i predstavlja prirodnu ljepotu tog područja. Sadrži tri komponente – Jadransko more, otoke i kravatu koja potječe iz Hrvatske – rekao je voditelj tijekom Orinog izlaska.

Ora se o svemu oglasila na instagramu i uputila zahvale.

Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada… Najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim, i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla. Od toliko sreće i uzbuđenja uopće nisam osjećala živce i nervozu, i mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare. Posebno hvala Matiji Vuica i Džemili Dilberović, dizajnericama bez kojih ne bi toliko sigurno i samouvjereno hodala pozornicom. Pomogle ste mi da se osjećam snažno, sexy i sigurno. Najveća vam hvala. Posebno i Atelier Peridot, na nakitu zbog kojega sjajim cijeli izbor. Hvala i Miss Universe Croatia, što ste bili podrška i vjerovali u mene od početka. I napokon hvala ti najveća Nika na svemu što si učinila za mene i na najboljim savjetima i lijepim riječima. Nema stvari koje ova žena nije spremna učiniti da pomogne nekome, cijenim svaku minutu koju si u mene uložila – naglasila je.

Veliko finale je u nedjelju.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist