DuList IN

Dubrovkinja Jelica Boto i Korčulanka Matea Alduk ušle u MasterChef kuću!

Dubrovkinja Jelica Boto i Korčulanka Matea Alduk ušle u MasterChef kuću!

Dubrovačka profesorica klavira Jelica Boto uspjela se izboriti za ulazak u MasterChef kuću nakon ‘follow the chef’ izazova. Isto je pošlo za rukom i Korčulanki Matei Alduk, ali tek nakon stres testa.
Naime, tim Stjepana Vukadina morao je chefa oponašati u pripremi ribljeg jela. Nakon što su preuzeli svatko svog romba, Stjepan im je pokazao kako u potpunosti iskoristiti tu namirnicu.
Matea Alduk je tijekom izazova bila puna pitanja, ali i nekoliko je koraka odradila, a da nije najbolje čula upute. Stoga je s Dinkom i Majom dobila crnu pregaču.
‘Fokusirajte se na bitne stvari. Slijedi stres test – rekao im je Stjepan prije nego im je zadao izazov koji je trebalo proći prije nego su se dvoje od njih pridruži timu na putu prema MasterChef vili.
Od fileta koji su ostali trebali su Dinko, Matea i Maja napraviti carpaccio, emulziju i majonezu.
-Nemojte raditi isto kao ja, bilo bi bolje da napravite neki twist. Za ovaj zadatak imate 15 minuta. Sve je na vama – rekao im je.
Nakon što su dovršili, Stjepan je probao njihova jela i kazao Matei: ‘Matea, mislim da trebaš imati više samopouzdanja. Kuhinja ne tolerira dramu i paniku jer iz toga ništa dobro ne može ispasti’, rekao joj je te joj pohvalio carpaccio, kazavši da je to najbolji carpaccio.
U MasterChef vili, Melkiorovom se timu tako pridružuju Marko Kolak, Vesna Slavica, Mevlija Delić, Ivana Ivić, Jelica Boto, Matea Alduk i Maja Jalšovec.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: Nova TV

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist