Aktualno

Dubrovkinja Ivanka Mabić Gagić osvojila nagradu ‘Menadžer godine 2022.’

Dubrovkinja Ivanka Mabić Gagić osvojila nagradu 'Menadžer godine 2022.'

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA dodijelilo je Ivanki Mabić Gagić prestižnu nagradu Menadžer godine 2022. za srednja poduzeća.

Ivanka posljednje četiri godine vodi hrvatski ured Httpoola by Aleph te je sa svojim timom tvrtku profilirala u skladu s globalnom misijom – omogućiti lokalnim oglašivačima korištenje inovativnih oglašivačkih rješenja na platformama poput Mete, Twittera, Spotifyja, Snapchata, Reddita i Digital Turbinea.

-Zahvalna sam CROMA-i na ovom priznanju. Ovo je nagrada za hrvatski tim koji posljednjih nekoliko godina predano radi na implementaciji naše globalne strategije na lokalno tržište. Implementiramo i provodimo ubrzani razvoj internih struktura i procesa, rastemo po pitanju broja zaposlenika i prihoda. Ova nagrada ide u prilog našem kontinuiranom cilju i marljivom radu prema izvrsnosti – rekla je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

Već više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike, na temelju njihovih godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja, kao što su udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili očuvanih radnih mjesta, fizički opseg poslovanja, prirodni pokazatelji rasta. Ove je godine žiri od 24 profesionalca s različitim poslovnim iskustvom jednoglasno nagradio Ivanku Mabić Gagić za menadžersku ulogu u srednjem poduzeću. Foto: PR

Pročitajte još

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1895. Rođen slikar Ignjat Job

Dulist