Aktualno

Dubrovkinja Ivanka Mabić Gagić osvojila nagradu ‘Menadžer godine 2022.’

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA dodijelilo je Ivanki Mabić Gagić prestižnu nagradu Menadžer godine 2022. za srednja poduzeća.

Ivanka posljednje četiri godine vodi hrvatski ured Httpoola by Aleph te je sa svojim timom tvrtku profilirala u skladu s globalnom misijom – omogućiti lokalnim oglašivačima korištenje inovativnih oglašivačkih rješenja na platformama poput Mete, Twittera, Spotifyja, Snapchata, Reddita i Digital Turbinea.

-Zahvalna sam CROMA-i na ovom priznanju. Ovo je nagrada za hrvatski tim koji posljednjih nekoliko godina predano radi na implementaciji naše globalne strategije na lokalno tržište. Implementiramo i provodimo ubrzani razvoj internih struktura i procesa, rastemo po pitanju broja zaposlenika i prihoda. Ova nagrada ide u prilog našem kontinuiranom cilju i marljivom radu prema izvrsnosti – rekla je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpool by Aleph u Hrvatskoj.

Već više od 30 godina CROMA nagrađuje najuspješnije menadžere i poduzetnike, na temelju njihovih godišnjih bilanci i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja, kao što su udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili očuvanih radnih mjesta, fizički opseg poslovanja, prirodni pokazatelji rasta. Ove je godine žiri od 24 profesionalca s različitim poslovnim iskustvom jednoglasno nagradio Ivanku Mabić Gagić za menadžersku ulogu u srednjem poduzeću. Foto: PR

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Dulist

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija