DuList IN

Dubrovkinja Anamarija Filipović-Srhoj izbacila novu ljetnu kolekciju brenda FILIA

Nova kolekcija za ljeto 2022. godine modnog brenda FILIA, iza kojeg stoji kostimografkinja i dizajnerica Anamarija Filipović-Srhoj, sastoji se od prozračnih lanenih i svilenih komada koji naglašavaju ljepotu i prirodnost. Održivi brend FILIA povezuje bezvremenski dizajn s povijesti odijevanja i ručnom izradom odjevnih predmeta.

-Našim klijenticama nudimo odjevne kombinacije koje su prikladne za nezaboravne večernje izlaske, posebne svečane prigode te dnevne poslovne i privatne prilike – istaknula je Filipović-Srhoj.

Kolekcija se sastoji od bezvremenskih lanenih komada kao što su duge i kratke haljine ukrašene zanimljivim ručno rađenim čipkanim detaljima koje prate liniju tijela, košulje, crop topovi i kimona koje je lako kombinirati za dnevni ili večernji look te udobnih i elegantnih hlača.

Kolekcije brenda FILIA, osmišljene su na način kako bi trajale dugi niz godina. Poseban dio u kolekciji zauzimaju komadi od ručno tkanog lana na starinskom posavskom tkalačkom stanu koji su tkani posebno za FILIA kolekcije. Osmišljavanjem i izradom odjevnih predmeta od ručno tkanog lana i ručno izrađenih ukrasa želimo približiti publici ljepotu ručne izrade odjevnih predmeta.

-Našu ljetnu ponudu obogatili smo programom za svečane prilike u kojima će se naše klijentice osjećati besprijekorno, posebno i opušteno. Kolekcija lepršavih svilenih haljina u upečatljivim bojama simbolizira optimizam i ističe ljepotu ženstvene siluete – navela je.

Sve modele iz nove kolekcije moguće je personalizirati i prilagoditi svakoj klijentici individualnim pristupom, izradom po mjeri te odabirom boje materijala.

-U cijeli proces izrade cijeli tim ulaže puno truda i ljubavi. Vodimo se željom da klijenticama dizajniramo i izradimo odjevne predmete koji će postati dio njihovih života te koji će isticati individualnost svake od njih – naglasila je.

U ulozi modela nove kampanje pojavila se Hana Matija iz agencije Talia. Fotografirala je Katarina Radonić. Šminka i frizura djelo su Mirne Čurak i Matee Milanović, a kolekcija je upotpunjena nakitom Ayelen i Kragrlica. Više informacija o najnovijoj kolekciji brenda FILIA može se pronaći na službenoj web stranici te Instagram stranici.

Više informacija o najnovijoj kolekciji brenda Filia može se pronaći na službenoj web stranici te Instagram stranici.

Pročitajte još

FOTO Dalmatino održao koncert u prepunom kampu Solitudo

Dulist

PUTOPIS SRĐANA ĆIMIĆA Nezaboravno iskustvo u Lisabonu

Dulist

FESTIVAL NA TRI LOKACIJE Što vas ove godine čeka na ‘Ljetu u Gružu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija