Aktualno

DUBROVČANI IZNENAĐENI Zatvara se jedina poslovnica Addiko banke u gradu

Porezna lista srama

Jedina poslovnica Addiko banke u Dubrovniku, u Vukovarskoj ulici, zatvara se te seli u Split. Ova vijest iznenadila je mnoge Dubrovčane, klijente banke, koji se sada pitaju kako će obavljati sve što trebaju u banci kada nemaju fizičke poslovnice u koju bi mogli doći.

-Addiko Banka je odlučila svoje poslovanje iz poslovnice Dubrovnik, Vukovarska 15 s datumom 20. studenog 2021. preusmjeriti na novu lokaciju Split, Poljička cesta 35. U poslovnici Split kao i svim našim ostalim poslovnicama, već danas Vam je na raspolaganju tim djelatnika koji je u potpunosti upoznat sa svim pojedinostima Vašeg poslovanja i od kojih možete u najkraćem roku dobiti sve potrebne informacije – naveli su u obavijesti klijentima iz Addiko banke uz detalje kako digitalnim putem obavljati sve poslove koje trebaju.

 

 

Pročitajte još

Srijedom se čita DuList!

Dulist

NAUTIČKA PATROLA 2021. ACI Marini Dubrovnik priznanje ‘Zlatni vez gastronomije’

Dulist

‘ORSULA 1944.-2021.’ Lasić: ‘Ovo je strašna tragedija. Ovo je početak katarze hrvatskog naroda’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija