Aktualno

Dubrovačkim restoranima službeno uručena Michelinova priznanja

Dubrovačkim restoranima službeno uručena Michelinova priznanja

Ivana Verunica, direktorica METRO veleprodajnog centra Split i Josip Dujmović, voditelj prodaje za ključne kupce METRO-a, globalnog partnera MICHELINOVOG vodiča, uručili su MICHELINOVU plaketu Mariu Bundi, chefu restorana Nautika.

Time je posljednjem u nizu od deset dubrovačkih restorana službeno uručeno priznanje MICHELINOVOG gastro vodiča, takozvani MICHELINOV tanjur. Nautika, Dubrovnik, 360°, Stara loza, Proto, Kopun, Vapor, Bistro Tavulin, Pantarul i Azur sada posluju s prestižnom preporukom jednog od najznačajnijih vodiča restorana  u svijetu.

– Suradnju s MICHELINOVIM vodičem METRO je ostvario i u Hrvatskoj kako bismo hrvatskim restoranima i ugostiteljima pomogli da zauzmu svoje mjesto na gastronomskoj karti svijeta. Deset dubrovačkih restorana s preporukom MICHELINA naši su dugogodišnji kupci s kojima METRO dijeli strast za kulinarskim savršenstvom i proizvodima vrhunske kvalitete, zbog čega nas iznimno raduje što su MICHELINOVI inspektori prepoznali njihovu ponudu – naglasio je Josip Dujmović, voditelj prodaje za ključne kupce METRO Cash & Carry Hrvatska.

Pročitajte još

ZBOG RADOVA Dio ulica danas bez vode, na snazi i privremena prometna regulacija

Dulist

Dubrovačke balerine na međunarodnom natjecanju postigle izvrsne rezultate

Dulist

PRIDRUŽITE SE Studentska akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Dulist