DuList IN

Dubrovački zet o Orašaru: ‘Kolone ljudi nestrpljivo čekaju platiti, ne male pare’

Tarik Filipović i Lejla Šehović

Voditelj i komičar Tarik Filipović, inače dubrovački zet, imao je stand-up nastup na kojemu se našalio na račun dugih redova koji se svake godine stvaraju ispred zagrebačkog HNK kada se prodaju ulaznice za balet Orašar.

-Znate što meni nedostaje jedino u svemu tome? Ona nostalgija prije, kad je Balašević imao svoj stand-up. Dakle, bio je vijugavi red od Kerempuha do Trga bana Jelačića za kartu, za stand-up i koncert neprežaljenog Panonskog Mornara. A vjerojatno se ne sjećate ni kampiranja za ulaznicu za bilo koju predstavu Tarika Filipovića, rekao je Tarik kroz smijeh, prenosi Index. 

-E, a pazite sad, zagrebački HNK nam svake godine vrati taj dašak nostalgije, marketinški vrlo mudro, svake godine u studenom, za izvedbe u prosincu i siječnju, vidimo kolone smrznutih ljudi, koje snima dron kod HNK, koji nestrpljivo čekaju da plate, ne male pare, za komadić punomasnog papira na kojemu piše – Orašar. I onda se pola njih šokira kad nakon 20 minuta vide da su došli na balet, našalio se Tarik.

Pročitajte još

NAKON OBJAVE SNIMLJENE EMISIJE NA HTV-U MATIJA VUICA PORUČILA KOMENTATORIMA Samo pišite ljudi, ako vas to veseli, a moja tuga je moj štit!

Dulist

Pripremila Jannette Razum – čokoladni lava kolačići

Dulist

[FOTO] Zadrani će dugo pamtiti koncert dubrovačkog benda Embassy 516

Dulist.hr