Zanimljivosti

“Dube, vrati se, sve smo ti oprostili”

Letci zanimljivog sadržaja osvanuli su jutros zataknuti za vjetrobranska stakla mnogih vozila na gradskim ulicama.

"Dube, vrati se, sve smo ti oprostili" – kratka je, ali znakovita poruka koju potpisuju nepoznati autori skriveni pod potpisom "građani", prizivajući bivšu dubrovačku gradonačelnicu Dubravku Šuicu da se opet kandidira za gradonačelnicu.

– Poruku tumačim kao izraz nezadovoljstva određenih skupina građana aktualnom gradskom vlašću, odnosno kaosom i neredom u povijesnoj jezgri, ali i drugim dijelovima Grada. Na ovaj način očito žele upozoriti javnost. Bilo bi lijepo kad bi se predstavili i "preuzeli odgovornost", ali ako i nisu poruka je jasna. Očito su nezadovoljni, baš kao i mi kao gradski vijećnici, ali i velik dio građana Dubrovnika – komentirala je letak predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, na koju je letak naslovljen.

Podsjetimo, Šuica je nakon dva gradonačelnička mandata sredinom 2009. godine izgubila izbore u izravnom okršaju s Androm Vlahušićem te mu predala ključe Grada.

Performans Slavena Tolja, škerac Srđana Kere ili gerilski marketing dubrovačkih HDZ-ovaca? Još uvijek je nepoznato o kojim točno "građanima" je riječ, ali je sigurno da je poruka odaslana letkom svakako zaokupila pažnju vozača i građana Dubrovnika.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. Francuzi okupirali Dubrovnik da spriječe njegov pad u ruske ruke

Dulist

MNOGIMA SE GADI Ova supernamirnica pomaže pri gubitku kilograma

Dulist

Znate li kojeg datuma se rodi najviše djece?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija