Crna kronika

Državljanin Srbije (50) teže ozlijeđen u prometnoj nesreći na Ratcu

policija ilustracija 5

Vozač motocikla, državljanin Srbije (50) zadobio je teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila na dijelu Jadranske magistrale na predjelu mjesta Ratac, kako se ističe u priopćenju Policijske uprave dubrovačko neretvanske.

Do prometne nesreće je došlo kada je 54-godišnji državljanin Kosova, upravljajući osobnim vozilom, njemačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Dubrovnika u smjeru Splita, započeo pretjecati vozilo ispred sebe preko neisprekidane razdjelne crte, iako je motocikl kojim je upravljao državljanin Srbije i koji se u istom pravcu kretao iza osobnog vozila, već pretjecao kolonu vozila.

U prometnoj nesreći je teže tjelesne ozljede zadobio motociklist koji je pretjecao kolonu vozila kada je u njega udarilo osobno vozilo koje je nepropisno pretjecalo

Tom prilikom je došlo do udara osobnog vozila i motocikla što je za posljedicu imalo pad motocikla i motociklista na kolnik i teže ozljeđivanje motociklista. Nakon ukazane liječničke pomoći 50-godišnji vozač motocikla je zadržan na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

LOPOVI HARAJU Tijekom noći i jutra u Dubrovniku zabilježeno više provala!

Dulist

Pod utjecajem droge i alkohola izazvala prometnu nesreću, pa pobjegla

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Sudarili se taxi i osobno vozilo

Dulist