Crna kronika

Državljanin Srbije (50) teže ozlijeđen u prometnoj nesreći na Ratcu

blank

Vozač motocikla, državljanin Srbije (50) zadobio je teže tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila na dijelu Jadranske magistrale na predjelu mjesta Ratac, kako se ističe u priopćenju Policijske uprave dubrovačko neretvanske.

Do prometne nesreće je došlo kada je 54-godišnji državljanin Kosova, upravljajući osobnim vozilom, njemačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Dubrovnika u smjeru Splita, započeo pretjecati vozilo ispred sebe preko neisprekidane razdjelne crte, iako je motocikl kojim je upravljao državljanin Srbije i koji se u istom pravcu kretao iza osobnog vozila, već pretjecao kolonu vozila.

U prometnoj nesreći je teže tjelesne ozljede zadobio motociklist koji je pretjecao kolonu vozila kada je u njega udarilo osobno vozilo koje je nepropisno pretjecalo

Tom prilikom je došlo do udara osobnog vozila i motocikla što je za posljedicu imalo pad motocikla i motociklista na kolnik i teže ozljeđivanje motociklista. Nakon ukazane liječničke pomoći 50-godišnji vozač motocikla je zadržan na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Pročitajte još

Potraga za kajakašima obustavljena, istraga se nastavlja

Dulist

MCGP ZATON DOLI Oglušio se na zapovijed policajaca, odbio alkotestiranje…

Dulist

DEVET IH JE SPAŠENO Pronađena još jedna nestala osoba, u Portu izvučena dva kajaka

Dulist