Crna kronika

Policija o naletu autobusa na komunalnog redara: ‘Nema elemenata kaznenog djela’

blank

Nisu utvrđeni elementi kaznenog djela u, kako kažu iz policije, navodnom naletu autobusa na komunalnog redara na Pilama. Naime, nakon zaprimljene prijave provedeno je kriminalističko istraživanje kojim nisu utvrđeni elementi bilo kakvog protupravnog ponašanja iz nadležnosti policije.

-Nakon što je Policijska postaja Dubrovnik u četvrtak zaprimila prijavu 51-godišnjaka koji je naveo kako je prethodnog dana, dok je obavljao djelatnost komunalnog redara na Pilama u Dubrovniku, gdje je zajedno s kolegama imao zadaću regulirati zaustavljanje autobusa koji imaju, odnosno nemaju vinjete za zaustavljanje, pokušao zaustaviti autobus dubrovačkih registarskih oznaka koji se nije zaustavio, ni usporio, već je nastavio kretanje što je kod njega izazvalo osjećaj straha, policija je provela kriminalističko istraživanje – iznose iz policije. U službene prostorije pozvan je vozač navedenog autobusa s kojim je obavljen razgovor.

-Temeljem obavljenih razgovora, pregledom videonadzora samog događaja i svega utvrđenog obavljene su konzultacije s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku te je usuglašeno kako u ovom konkretnom slučaju nema elemenata kaznenog djela niti bilo kojeg drugog protupravnog ponašanja iz nadležnosti policije, nakon čega je vozač pušten. O ovom događaju slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku – naveli su.

Pročitajte još

Muškarac (86) pobjegao iz doma za starije i aktivirao bombu

Dulist

Policiji prijavljena dva pokušaja otmice djece, spominju se automobili dubrovačkih i splitskih registracija

Dulist

Potraga za kajakašima obustavljena, istraga se nastavlja

Dulist