DuList IN

DRUŠTVO NAŠA DJECA U kinu Sloboda obilježen Dan djevojčica

DRUŠTVO NAŠA DJECA U kinu Sloboda obilježen Dan djevojčica

Bogatim i zanimljivim programom Društvo Naša djeca Dubrovnik obilježilo je Dan djevojčica u subotu, 11. listopada, u kinu Sloboda.

– Devedesetak djevojčica zabavilo se učeći plesne korake sa članicama Župskih mažuretki, praveći origami – veselog žapca i pisanjem Poruka odraslima. Veliko veselje izazvale su nove frizure i maštovito oslikano lice. Svoj trud i maštu, da bi uveselile djevojčice, nesebično su uložile učenice i profesorica Obrtničke škole te volonterke Društva Naša djeca koje su u svom sastavu imale aktivistice DND-a, učiteljice i mame djevojčica. Na početku programa uručene su diplome i „slatke“ nagrade sudionicima foto-radionice ” Grad u očima djece” – ističu iz Društva Naša djeca.

„Kufer pun prijateljstva“, za djecu sa poplavljenih područja Slavonije, još nije napunjen. Svi koji se žele pridružiti akciji mogu to učiniti do utorka, 14. listopada, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranicama Društva Naša djeca.

Danas, u nedjelju, 12. listopada, zadnjeg dana ovogodišnjeg Dječjeg tjedna, u Kinu Sloboda se mogu pogledati filmovi za djecu uz cijenu ulaznice od 10 kuna. To su: Bijeg s planeta Zemlje – animirani film (sinhroniziran) u 15.30 sati i Pas Pudsey – obiteljska komedija u 17 sati. Djeca će u predvorju kina također moći pisati Poruke odraslima.

Program Dana djevojčica je ostvaren uz podršku Obrtničke škole Dubrovnik, Kinematografa Dubrovnik te Župskih mažuretki.

Foto: DND Facebook

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist