Politika

DRUGA STRANKA U VIJEĆU? Selmani: Ovo je veliki korak naprijed. Probudio se urbani Dubrovnik

Stranka Srđ je Grad prema trenutnim rezultatima izbora druga je snaga u Gradskom vijeću. Osvojili su 2210  glasa ili 14,57 posto, što bi im moglo omogućiti i ulazak u Gradsko vijeće s tri vijećnika. No za točan broj mandata ipak treba pričekati prebrojavanje svih glasova. Kandidat za zamjenika gradonačelnika na ovim izborima i bivši gradski vijećnik Srđevaca Nikša Selmani prokomentirao je trenutno stanje te se zahvalio svima koji su izašli na izbore, ali i onima koji su prepoznali njihov rad u proteklom mandatu.
-Ovo je veliki korak naprijed. Konačno se urbani Dubrovnik probudio i pokrenuo se i vjerujem da ćemo na valu ovoga šo se događa u zagrebu pokazati koliko još više od ovoga možemo napraviti – rekao je te dodao kako su kampanju izvrsno odradili te da vjeruje kako su ljudi prepoznali i vražćanje tvrđave Imperijal na Srđu te njihovu borbu za Belvedere.
-S jednim se vijećnikom ne može puno napraviti, ali ako je ekipa dobra očito tada i rezultati mogu izaći vani. Pozitivan val i pozitivan trend doveli su do ovog rezultata – rekao je.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija