Politika

DRUGA STRANKA U VIJEĆU? Selmani: Ovo je veliki korak naprijed. Probudio se urbani Dubrovnik

Stranka Srđ je Grad prema trenutnim rezultatima izbora druga je snaga u Gradskom vijeću. Osvojili su 2210  glasa ili 14,57 posto, što bi im moglo omogućiti i ulazak u Gradsko vijeće s tri vijećnika. No za točan broj mandata ipak treba pričekati prebrojavanje svih glasova. Kandidat za zamjenika gradonačelnika na ovim izborima i bivši gradski vijećnik Srđevaca Nikša Selmani prokomentirao je trenutno stanje te se zahvalio svima koji su izašli na izbore, ali i onima koji su prepoznali njihov rad u proteklom mandatu.
-Ovo je veliki korak naprijed. Konačno se urbani Dubrovnik probudio i pokrenuo se i vjerujem da ćemo na valu ovoga šo se događa u zagrebu pokazati koliko još više od ovoga možemo napraviti – rekao je te dodao kako su kampanju izvrsno odradili te da vjeruje kako su ljudi prepoznali i vražćanje tvrđave Imperijal na Srđu te njihovu borbu za Belvedere.
-S jednim se vijećnikom ne može puno napraviti, ali ako je ekipa dobra očito tada i rezultati mogu izaći vani. Pozitivan val i pozitivan trend doveli su do ovog rezultata – rekao je.

Pročitajte još

Petrov nakon konstituirajuće sjednice: Skupština se pretvara u placu, a s Mostom nema trgovine

Dulist

KONSTITUIRANA SKUPŠTINA Orlić predsjednica, potpredsjednici HDZ-ov Nikša Sentić i SDP-ova Fani Favro Bukvić

Dulist

BURNO U SKUPŠTINI Most-ovci prekršili dogovor, nisu podržali Orlić, Jerkoviću ‘visi’ mjesto potpredsjednika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija