Politika

DOBROSLAVIĆ ‘Vrlo smo zadovoljni. Očekujemo pobjedu u drugom krugu’

DOBROSLAVIĆ 'Vrlo smo zadovoljni. Očekujemo pobjedu u drugom krugu'

Veoma smo zadovoljni rezultatima koje smo do sada dobili. Sljedeća dva kandidata su gospoda Petrov i Tolić, dvostruko sam bolji po rezultatu od njih dvojice. Očito će biti drugog kruga, a tko će ući u drugi krug, vidjet ćemo – rekao je HDZ-ov kandidat za župana Nikola Dobroslavić.

Naglasio je kako očekuje pobjedu u drugom krugu kao što je to bilo i na prethodnim izborima prije četiri godine.

-Zahvaljujem svim biračima koji su izašli na ove izbore, posebno onima koji su dali glas meni i mojoj listi. Idemo zajedno u drugom krugu po pobjedu. Ne bojim se protivnika. Svejedno mi je tko će biti u drugom krugu – rekao je Dobroslavić.

Dodao je kako se uvijek može bolje, ali i da nije lako pobijediti u prvom krugu dosegnuti 50 posto sa šest kandidata.

-Diljem županije smo postigli odlične rezultate. Vrlo smo zadovoljni s onim što smo napravili i time što su građani prepoznali naš program i dosadašnje zauzimanje. Mi ćemo u drugom krugu voditi kampanju kao i do sada, kampanju koja nije prljava. Naši protivnici neka izaberu kampanju kakvu misle da im odgovara, pobijedit ćemo mi. Čestitam Petrovu na onome što je dobio od birača, ali to je i dalje dvostruko manje od mene – rekao je Dobroslavić.

Predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić naglasio je kako je iznimno zadovoljan rezultatima u županiji.

-U 18 jedinica lokalne samouprave smo pobiedili u prvom krugu ili vodimo uvjerljivom većinom. Zadovoljni smo županovim rezultatom i vjerujem da ćemo na kraju imati još bolji rezultat. Što se tiče rezultata za županijsku skupštinu, vjerujem da ćemo imati i bolji rezultat nego 2017. – istaknuo je Bačić dodavši kako mu je veliko iznenađenje Grad Korčula gdje se vodi vrlo tijesna utrka između HDZ-ovog kandidata Andrije Farisa i SDP-ove Nike Silić Maroević. Naglasio je kako su u Korčuli očekivali bolji rezultat.

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist