Politika

Kristić: Nisam zadovoljan, ali ostali smo u Gradskom vijeću

Kristić: Nisam zadovoljan, ali ostali smo u Gradskom vijeću

Nisam zadovoljan, ali to je volja građana. Treba analizirati kampanju i vidjeti u čemu smo pogriješili i truditi se da organizacija Mosta u Dubrovniku na sljedećim izborima poluči bolji rezultat – poručio je za DuList Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, Maro Kristić koji je prema posljednjim podacima DIP-a osvojio 952, odnosno 6,09 posto glasova na temelju obrađenih 87,55 posto biračkih mjesta.

– Svatko onaj tko je uspio prijeći izborni prag u ovakvoj konkurenciji po meni treba biti sretan. Mi smo ostali u Gradskom vijeću grada Dubrovnika. Ne znam što će D’Hondtova metoda na kraju napraviti, između smo jednog ili dva mandata. Možemo imati maksimalno dva, najmanje jedan – iznio je.

Unatoč nezadovoljavajućim rezultatima Kristića, u dubrovačkom stožeru Mosta je i dalje veselo. Naime, povećava se razlika u korist kandidata za župana dubrovačko-neretvanskog Boža Petrova te je očigledno kako je on uz HDZ-ovog Nikolu Dobroslavića sudionik drugog kruga. Prema zadnjih dostupnim podatcima on je osvojio 11.738 glasova.

Izbori 2021.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist