Politika

Kristić: Nisam zadovoljan, ali ostali smo u Gradskom vijeću

Nisam zadovoljan, ali to je volja građana. Treba analizirati kampanju i vidjeti u čemu smo pogriješili i truditi se da organizacija Mosta u Dubrovniku na sljedećim izborima poluči bolji rezultat – poručio je za DuList Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, Maro Kristić koji je prema posljednjim podacima DIP-a osvojio 952, odnosno 6,09 posto glasova na temelju obrađenih 87,55 posto biračkih mjesta.

– Svatko onaj tko je uspio prijeći izborni prag u ovakvoj konkurenciji po meni treba biti sretan. Mi smo ostali u Gradskom vijeću grada Dubrovnika. Ne znam što će D’Hondtova metoda na kraju napraviti, između smo jednog ili dva mandata. Možemo imati maksimalno dva, najmanje jedan – iznio je.

Unatoč nezadovoljavajućim rezultatima Kristića, u dubrovačkom stožeru Mosta je i dalje veselo. Naime, povećava se razlika u korist kandidata za župana dubrovačko-neretvanskog Boža Petrova te je očigledno kako je on uz HDZ-ovog Nikolu Dobroslavića sudionik drugog kruga. Prema zadnjih dostupnim podatcima on je osvojio 11.738 glasova.

Izbori 2021.

Pročitajte još

ROKO TRAŽI DOPUNU DNEVNOG REDA GV-A Je li Marčinko nova predsjednica?

Dulist

POSTIGNUT DOGOVOR Lista Vlaha Mozare i DDS osigurali većinu u Općinskom vijeću Dubrovačkog primorja

Dulist

‘POVEĆAVA ULOG’ Vićan odbio Mandatni odbor i mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija