Aktualno

DRAMA! S radom je krenuo prvi dubrovački digitalni radio

DRAMA! S radom je krenuo prvi dubrovački digitalni radio

DRAMA RADIO danas je pet do podne krenuo s emitiranjem. ‘Dajem ti rič’ Dalmatina bila je prva pjesma koja se čula na valovima prvog dubrovačkog digitalnog radija. Kratke vijesti svaki puni sat od 9 do 16 sati za DRAMU radi najpoznatija nacionalna news agencija – MediaServis, a u ostatku programa uživajte u pomno odabranoj vrhunskoj glazbi s vrlo malo priče.

Inače, DRAMA se emitira na DAB+ platformi na području Dubrovačko-neretvanske županije i na RadioPlayer platformi u cijeloj Hrvatskoj. Aplikacija se može skinuti na https://radioplayer.hr/, a dostupna je i u svim novijim automobilima, pametnim televizorima, zvučnicima i mobitelima.

– S Dramom slušatelji dobivaju radio sadržaj bez smetnji tj. bolje kvalitete zvuka te jednostavniji izbor programa i tekstualne usluge koje prate audio sadržaj. Nema više smetnji talijanskih, BiH ili crnogorskih radijskih postaja. Nema više šuštanja ili prekidanja preko Dubca. Od Prevlake do Pelješca DRAMA ima besprijekoran zvuk i to nas razlikuje od svih ostalih FM radijskih stanica – poručili su s DRAMA radija, kojega je pokrenuo naš kolega Pasko Tomaš.

Foto: pixabay.com

Pročitajte još

OPOZIV PROIZVODA Jeste li kupovali ove grickalice?

Dulist

HDZ i Domovinski pokret dogovorili novu Vladu!

Dulist

[FOTO] Gradonačelnik Mato Franković obišao radove na Opskrbnom centru u Mokošici

Dulist