Aktualno

DRAMA! S radom je krenuo prvi dubrovački digitalni radio

DRAMA! S radom je krenuo prvi dubrovački digitalni radio

DRAMA RADIO danas je pet do podne krenuo s emitiranjem. ‘Dajem ti rič’ Dalmatina bila je prva pjesma koja se čula na valovima prvog dubrovačkog digitalnog radija. Kratke vijesti svaki puni sat od 9 do 16 sati za DRAMU radi najpoznatija nacionalna news agencija – MediaServis, a u ostatku programa uživajte u pomno odabranoj vrhunskoj glazbi s vrlo malo priče.

Inače, DRAMA se emitira na DAB+ platformi na području Dubrovačko-neretvanske županije i na RadioPlayer platformi u cijeloj Hrvatskoj. Aplikacija se može skinuti na https://radioplayer.hr/, a dostupna je i u svim novijim automobilima, pametnim televizorima, zvučnicima i mobitelima.

– S Dramom slušatelji dobivaju radio sadržaj bez smetnji tj. bolje kvalitete zvuka te jednostavniji izbor programa i tekstualne usluge koje prate audio sadržaj. Nema više smetnji talijanskih, BiH ili crnogorskih radijskih postaja. Nema više šuštanja ili prekidanja preko Dubca. Od Prevlake do Pelješca DRAMA ima besprijekoran zvuk i to nas razlikuje od svih ostalih FM radijskih stanica – poručili su s DRAMA radija, kojega je pokrenuo naš kolega Pasko Tomaš.

Foto: pixabay.com

Pročitajte još

17. TJEDAN PSIHOLOGIJE O važnosti mentalnog zdravlja svih uzrasta

Dulist

SEVERINA NAKON OBRATA ‘Sad ću ići do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo’

Dulist

APEL ZA POMOĆ Obitelj Ujdur treba pomoć, majka Kristina je teško bolesna

Dulist