Crna kronika

DRAGOVOLJNO, BEZ SANKCIJA Policiji predali automatsku pušku i granatu

Dvoje građana s područja Dubrovačko-neretvanske županije dragovoljno je policiji predalo automatsku pušku i granatu. Oružje su preuzeli policijski službenici protueksplozijske zaštite i pohranili ih u sigurnosni kontejner do uništenja.
-Policijska uprava dubrovačko-neretvanska ovim putem još jednom zahvaljuje savjesnim građanima na dragovoljnim predajama i nadalje poziva građane da učine svoj život sigurnijim i da se riješe oružja i streljiva bez ikakvih sankcija. Naglašavamo da svi građani koji nedozvoljeno posjeduju oružje, streljivo ili eksplozivne tvari, mogu iste predati policiji i pritom neće snositi nikakve sankcije, odnosno protiv njih se neće pokretati prekršajni niti kazneni postupci – ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.
Naglašavaju i da građani ne donose oružje ili eksplozivne tvari osobno u policijsku postaju ili upravu, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već da o tome obavijeste policiju na broj 192 nakon čega će stručni i osposobljeni policijski službenici doći na njihovu kućnu adresu prikupiti oružje.

Naslovna fotografija je ilustrativne naravi

Pročitajte još

‘Plavci’ kaznili 25 osoba zbog vožnje u pijanom stanju

Dulist

ZAUSTAVLJEN U PLATU Vozio bez pojasa, pronađena mu i ‘trava’

Dulist

U 10 mjeseci 714 zapljena različitih vrsta droga

Dulist