Sport

DRAGIĆ ZA DULIST ‘Umjesto da se povučem iz rukometa, zasukat ću rukave i izvući klub iz ove krize’

Uskočio sam s kandidaturom jer se nitko nije javio za mjesto predsjednika pa sam, da bi klub mogao dalje funkcionirati, ja preuzeo tu odgovornost na sebe – prokomentirao je za DuList novi predsjednik RKHM-a Dubrovnik Ivo Dragić.

Umjesto da zatvara knjige i pomalo se povlači iz rukometa, naglasio je, morat će opet zasukati rukave i izvesti klub iz ove krize koja ga potresa tijekom zadnja dva mjeseca. Na naše pitanje kakva će sada biti situacija među igračima, s obzirom da su odbijali igrati i trenirati dok Dragić ne izađe u cijelosti iz kluba, novi predsjednik odgovara kako su do sada situaciju pokušali rješavati ‘terapijski i šalom’, ali da će od sada definitivno morati primjeniti ‘kirurgiju’ jer posljednji događaji, govori, jako štete klubu.

-Bez obzira kakve će biti posljedice, odluke se moraju donositi i točno se zna tko te odluke donosi. Nigdje na svijetu nema da igrači vode klub i da odlučuju o njemu. Uprava kluba donosit će odluke s punom odgovornosti. Do sada su od nas išli pomirljivi tonovi i pozivi, to će tako biti i nadalje, ali jako kratkog vijeka. Pred nama je liga za opstanak, očekujemo da ćemo zajedno, jer volimo rukomet i jer nam on teče venama, jedni i drugi zbiti redove i probati izboriti opstanak u ligi. Ako i ne uspijemo, ništa nije tragedija. Klub je ispadao i upadao u lige u ovih 50-ak godina. Te su sinusoide u sportu neprestane. Pred nama je novo vrijeme, novi ljudi, nove ambicije i nove odluke – zaključio je za DuList novi predsjednik RKHM-a Dubrovnik Ivo Dragić.

Pročitajte još

RAZLOZI JOŠ UVIJEK ‘POD VELOM TAJNE’ Zašto je Euro Daus zatvorio poslovnicu u Čibači?

Leona Rašica

Barakude pobjedom u Ateni krenule u novu sezonu Svjetske lige

Dulist

[VIDEO] S barki ispred Kaša sugrađani se na dirljiv način oprostili od starog ribara Franza

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija