SportUrednički izbor

DRAGIĆ ZA DULIST ‘Umjesto da se povučem iz rukometa, zasukat ću rukave i izvući klub iz ove krize’

DRAGIĆ ZA DULIST 'Umjesto da se povučem iz rukometa, zasukat ću rukave i izvući klub iz ove krize'

Uskočio sam s kandidaturom jer se nitko nije javio za mjesto predsjednika pa sam, da bi klub mogao dalje funkcionirati, ja preuzeo tu odgovornost na sebe – prokomentirao je za DuList novi predsjednik RKHM-a Dubrovnik Ivo Dragić.

Umjesto da zatvara knjige i pomalo se povlači iz rukometa, naglasio je, morat će opet zasukati rukave i izvesti klub iz ove krize koja ga potresa tijekom zadnja dva mjeseca. Na naše pitanje kakva će sada biti situacija među igračima, s obzirom da su odbijali igrati i trenirati dok Dragić ne izađe u cijelosti iz kluba, novi predsjednik odgovara kako su do sada situaciju pokušali rješavati ‘terapijski i šalom’, ali da će od sada definitivno morati primjeniti ‘kirurgiju’ jer posljednji događaji, govori, jako štete klubu.

-Bez obzira kakve će biti posljedice, odluke se moraju donositi i točno se zna tko te odluke donosi. Nigdje na svijetu nema da igrači vode klub i da odlučuju o njemu. Uprava kluba donosit će odluke s punom odgovornosti. Do sada su od nas išli pomirljivi tonovi i pozivi, to će tako biti i nadalje, ali jako kratkog vijeka. Pred nama je liga za opstanak, očekujemo da ćemo zajedno, jer volimo rukomet i jer nam on teče venama, jedni i drugi zbiti redove i probati izboriti opstanak u ligi. Ako i ne uspijemo, ništa nije tragedija. Klub je ispadao i upadao u lige u ovih 50-ak godina. Te su sinusoide u sportu neprestane. Pred nama je novo vrijeme, novi ljudi, nove ambicije i nove odluke – zaključio je za DuList novi predsjednik RKHM-a Dubrovnik Ivo Dragić.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist