Sport

BIO JE I JEDINI KANDIDAT Ivo Dragić novi je predsjednik RKHM-a Dubrovnik

Ivo Dragić

Ivo Dragić novi je predsjednik RKHM-a Dubrovnik. Potvrđeno je to na skupštini kluba koj je trajala dva dana te je održana elektroničkim putem zbog epidemiološke situacije. Za dopredsjednike kluba izabrani su Julio Srgota i Spaso Bilić, dok su u Izvršni odbor kluba izabrani Davor Đurović i Dean Tošović, a u Nadzorni odbor Maro Kulaš, Ivan Škarica i Branimir Karač.

Kako je za DuList istaknuo dosadašnji predsjednik kluba Ivica Granić, tijekom skupštine je pristigla samo jedna kandidatura za predsjednika i to ona Iva Dragića. Kandidacijski rok trajao je četiri dana te su se svi koji su to željeli mogli prijaviti.

Ivica Granić nije se odlučio kandidirati za novi mandat na čelu kluba. Bio je uz klub dva mandata, preuzeo ga je dok se još nalazio u trećoj ligi te ga je doveo do Premijer lige.

Podsjetimo, u RKHM-u Dubrovnik došlo je do nesuglasica koje su se manifestirale i fizičkim sukobom navijača i igrača s tadašnjim dopredsjednikom Ivom Dragićem na utakmici između RKHM-a Dubrovnik i Sesveta. Zbog cijele je situacije intervenirala i policija, a igrači su odbijali trenirati i igrati dok Ivo Dragić ne bude u cijelosti maknut sa svih pozicija kluba. Dragić se nakon razgovora s dotadašnjim predsjednikom Ivicom Granićem pristao povući s pozicije dopredsjednika, ali je uskoro došlo i do obrata te je cijela situacija rezultirala skupštinom kluba, koja se ionako trebala dogoditi u ovom vremenu, a na kojoj je Dragić preuzeo vodeću funkciju u klubu.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist