Sport

BITNA POBJEDA ZA OMBLU Visokih 7:0 protiv Trogira

BITNA POBJEDA ZA OMBLU Visokih 7:0 protiv Trogira
Malonogometaši Omble slavili su u pretposljednjem kolu doigravanja za ostanak u 2. HMNL jug protiv Trogira. Rezultat je bio visokih 7:0.
-Rezultat je to koji nam mnogo znači za uzvrat i osiguranje bolje pozicije. Utakmica koju obje ekipe otvaraju vrlo disciplinirano sa obje strane te prijete iz svojih poluprilika. Srećom, za Omblu zabija Gustin nakon opreznog otvaranja. Do samog kraja poluvremena ekipe nastavljaju igrati na isti način te se očekuje i takvo drugo poluvrijeme – isitiču iz Omble. Drugo poluvrijeme im donosi nam ono što su samo najveći optimisti i očekivali. Ombla otvara s pogocima za 2:0 (Drašković) i 3:0 (Bogdanović) što potpuno otvara igru gosta iz Trogira.
-Oni kreću sa napadima s golmanom igračem što naši igrači do kraja iskorištavaju i odvode utakmicu do 7:0 za nas. Do kraja su zabijali ponovno Bogdanović i Gustin te Drašković i Vodopić. Vrlo, vrlo bitna pobjeda, no da bismo je potrdili, potrebno je biti koncentriran i odgovoran u gostima u Trogiru ove nedjelje! Ovu nedjelju je zadnja utakmica ove sezone i potrebno je završiti je na najbolji mogući način – navode iz Omble.
Izvor, foto: MNK Ombla

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist