Aktualno

Dragić u Beogradu ostao bez tablica!

dragic beograd

Ja zviždim jer su mi samo tablice ukrali – kaže Ivo Dragić, tajnik Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije i istaknuti dubrovački sportski djelatnik

koji prati naše rukometaše na Europskom prvenstvu u Srbiji, a trenutno se nalazi u Beogradu.

Dragić je s prijateljima iz Dubrovnika bio na utakmicama drugog kruga Europskog prvenstva u Novom Sadu te je u delegaciji Hrvatskog rukometnog saveza stigao u Beograd na utakmicu polufinala protiv Srbije. Kaže kako su ih cijelim putem pratile jake snage srpske policije.

– Prepraćeni smo uz veliko „obezbeđenje“ iz Novog Sada u Beograd, psihoza je užasna, pritisci su veliki, „dila“ se s kartama, očekuje se dvadeset tisuća Delija. Naše karte su sve stopirane, ja ću biti na utakmici kao član delegacije HRS-a – kazao je ekskluzivno za duList Ivo Dragić, te dodao kako se za članove delegacije saveza priprema poseban kavez.

Banner 300x250 DU 1

– Mene ovo sve čudi. Srbija nam nije dorasla u rukometu, ali kao domaćini žele što bolji rezultat i ne prezaju ni do čega. Svi nam se ispričavaju i čude se – objašnjava Dragić te ističe kako je spaljeno ili oštećeno nekoliko vozila s hrvatskim registarskim oznakama.

Ivu Dragiću je s vozila ukradena registarska oznaka te je, uz mnoge druge registarske oznake, položena u obliku križa „osvanula“ na fotografiji objavljenoj na jednom navijačkom forumu.

–  Gdje god se krećemo policajci su iza i ispred nas. U hotelu smo, nigdje ne izlazimo, malo nezgodno. Ljudi zovu i pitaju za karte, a ja im govorim da ne dolaze, jer nije dobro. Možda bude bolje sutra, na utakmici finala, jer očekujem našu pobjedu večeras! – zaključio je Dragić.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist