Aktualno

Dragić u Beogradu ostao bez tablica!

Dragić u Beogradu ostao bez tablica!

Ja zviždim jer su mi samo tablice ukrali – kaže Ivo Dragić, tajnik Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije i istaknuti dubrovački sportski djelatnik

koji prati naše rukometaše na Europskom prvenstvu u Srbiji, a trenutno se nalazi u Beogradu.

Dragić je s prijateljima iz Dubrovnika bio na utakmicama drugog kruga Europskog prvenstva u Novom Sadu te je u delegaciji Hrvatskog rukometnog saveza stigao u Beograd na utakmicu polufinala protiv Srbije. Kaže kako su ih cijelim putem pratile jake snage srpske policije.

– Prepraćeni smo uz veliko „obezbeđenje“ iz Novog Sada u Beograd, psihoza je užasna, pritisci su veliki, „dila“ se s kartama, očekuje se dvadeset tisuća Delija. Naše karte su sve stopirane, ja ću biti na utakmici kao član delegacije HRS-a – kazao je ekskluzivno za duList Ivo Dragić, te dodao kako se za članove delegacije saveza priprema poseban kavez.

– Mene ovo sve čudi. Srbija nam nije dorasla u rukometu, ali kao domaćini žele što bolji rezultat i ne prezaju ni do čega. Svi nam se ispričavaju i čude se – objašnjava Dragić te ističe kako je spaljeno ili oštećeno nekoliko vozila s hrvatskim registarskim oznakama.

Ivu Dragiću je s vozila ukradena registarska oznaka te je, uz mnoge druge registarske oznake, položena u obliku križa „osvanula“ na fotografiji objavljenoj na jednom navijačkom forumu.

–  Gdje god se krećemo policajci su iza i ispred nas. U hotelu smo, nigdje ne izlazimo, malo nezgodno. Ljudi zovu i pitaju za karte, a ja im govorim da ne dolaze, jer nije dobro. Možda bude bolje sutra, na utakmici finala, jer očekujem našu pobjedu večeras! – zaključio je Dragić.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist