Zanimljivosti

Dr. Niko Visković 19. lipnja ‘dočekuje’ crvotočinu na Gorici sv. Vlaha

Dr. Niko Visković 19. lipnja 'dočekuje' crvotočinu na Gorici sv. Vlaha

Dubrovački liječnik obiteljske medicine, Niko Visković u subotu 19. lipnja organizira posve neobičnu promociju knjige ‘Zvjezdana vrata Dubrovnika’, o putovanju u budućnost, na kojoj je, ističe se u pozivu, moguće i osobno putovanje u tu budućnost. Mjesto promocije je, kako dr. Visković navodi u pozivu medijima, ‘mjesto mogućeg preleta, odnosno portala (crvotočine, vremenske crne rupe), pokraj crkve sv. Vlaha na Gorici, a termin mogućeg putovanja je na istom mjestu u deset sati i 14 minuta.  Promociju će, objašnjava Visković, popratiti performans – neki će biti pozvani da se osobno uvjere da svijet budućnosti zaista postoji. Ti će nam, kaže Visković, dokazivati istinitost ove knjige.
-Znanost nam priznaje cikličnu prirodu vremena. Postoje određeni momenti kada se otvaraju nebesa i aveti izlaze iz tog ormara. Naravno tog dana oko deset i četrnaest minuta nitko, nijedna avet neće doći, nikakva avet se neće pojaviti, naprotiv imat ćemo priliku vidjeti metafizičku stvarnost koja nam nadolazi u novom sada – objašnjava dalje ovaj liječnik.

Naveo je i kako nam njegova knjiga kaže da u Dubrovniku ispod naslaga zemlje i kamena postoji prava piramida kroz koju idu prolazi koji piramidu pretvaraju u stroj za putovanje kroz prostor i vrijeme. Ta se piramida skriva ispod kamenih gromada Velike Petke. Autoru knjige je poznato da su graditelji Dubrovačke bolnice početnim miniranjem terena naišli na prolaze koje su komunisti naredili da se zatvore. Prolazi idu u srce brda (piramide).
Znanstvenicima je poznato da su piramide energetske centrale koje skupljaju energiju Zemljine kugle i spontano tu energiju izbacuje u atmosferu. Naravno bitni su prolazi kroz piramidu, zbog tih prolaza samo neka brda odnosno naslage kamena mogu biti piramide. S tom energijom nam sa brda velika petka spontano dolaze izbojci koje registriramo kao prirodne crvotočine. Crvotočine za znanstvenike su vremenske crne rupe – piše Visković u pozivu te navodi kako će se promocija knjige održati na istim mjestu s kojeg su ‘putnici knjige išli u budućnost, gdje će netko od prisutnih, možda njih 7 biti pozvani u budućnost’.

 

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist