Politika

DPDS PRISTAO NA IZJEDNAČENJE CIJENE Ulaznica za zidine i Dubrovačka kartica od sada koštaju 250 kuna

Prije mjesec dana prije prve sjednice uputili ste pismo DPDS-u i tražili plan za sljedeće četiri godine. Jesmo li dobili njihov odgovor? Nije se raspravljalo na njihovoj skupštini o tome? I danas se proda dvije do tri tisuće ulaznica, Gradsko vijeće ne broji te novce, nego DPDS, mi dnevno ostanemo kraći za 100 do 150 tisuća kuna zbog toga – pitao je Andro Vlahušić na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

Franković mu je dogovorio kako je po pitanju izjednačavanja cijene ulaznice zidina s onom Dubrovačke kartice, što je bio njegov prijedlog prema DPDS-u, dana suglasnost DPDS-a.

-DPDS je donio službenu odluku da se izjednačava cijena ulaska na zidine u iznosu od 250 kuna s Dubrovačkom karticom. Budemo li dizali cijenu Dubrovačke kartice, dizat će se i cijena zidina – odgovorio mu je Franković.

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O POLUGODIŠNJEM IZVRŠENJU PRORAČUNA ‘Najvažniji dokument Grada nalazi se na skrovitom mjestu’

Dulist

Miho Baće novi predsjednik dubrovačkog HSLS-a

Dulist

Olgi Muratti novi četverogodišnji mandat na čelu dubrovačkog HSU-a

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija